Hangszínszabályzó póló Led-el

Ennek a hangszínszabályzóval ellátott pólónak a segítségével saját DJ-je lehetsz, biztosan elkapod barátaid minden figyelmét.

A fényes, hangszínszabályzóval ellátott pólók különleges ruházati cikkek, amelyek tökéletesen kiegészítik az összes ruhát, könnyen észrevehetők a tömegben..

Bármely fénylő partin, tematikus partin, szabadban koncerteken, klubokban vagy más rendezvényeken viselhetők. Unisex modell, gyermekek és felnőttek, nők vagy férfiak számára egyaránt alkalmas.

Fénykijelzővel látják el, amely reagál a hangokra, illetve amikor a zene hallatszik. A kijelzőn van egy be- / kikapcsoló gomb és egy potenciométer, amelyekkel beállíthatja a reakciót a környező hangokra.

Nyűgözze le baráti olyan pólókkal, amelyek különböző formákkal és vicces üzenetekkel világítanak a sötétben!

Válassza ki a legjobb ajánlatainkat, amely online weboldalunkon elérhető! Garantáljuk a legalacsonyabb árakat és gyors szállítást országszerte!

Az equalizer póló nagyon egyszerűen működik, és különleges látható hatása van, egy élénk színű kijelzővel rendelkezik, amely reagál a körülötte lévő hangokra. 

A kijelzőn egy beépített ON/OFF gomb és egy potenciométer található, amely a mikrofon érzékenységét a hang intenzitásának megfelelően állítja be azon a helyen, ahol a világító kiegyenlítő pólót viseli.

A kiegyenlítővel ellátott pólók az elektronikus rész eltávolítása után ugyanúgy moshatók a mosógépben, mint a normál pólók. Könnyen levehető az ingről, mivel kampós és hurkos rögzítő rendszerrel rendelkezik. 

Föl