Szűrés alap
Price
1443 Ft 211038 Ft
Manufacturers
Filter

Autódiagnosztikai tesztelők - OBD II-tesztelők

Az autós tesztelők képesek diagnosztizálni a különféle autós állapotokat, ezért mindig készen állnak az indulás előtt.

Az eszköz egy kis adapter, amely a jármű OBD csatlakozójához csatlakozik.

Ha csatlakozik az autó rendszeréhez, képes lesz felismerni és értelmezni az autóval kapcsolatos problémákat, és megoldási javaslatokat kínálni azokra.

Vannak univerzális autódiagnosztikai eszközök, például kódolvasók, de vannak elektronikus tesztfelületek és tesztelő is az autó akkumulátorához, gázelemzéshez, fékerőhöz, generátorhoz, gumiabroncs-nyomásmérőkhöz, fékfolyadék-tesztelőkhöz, üzemanyag-befecskendezéshez stb.A tesztelő diagnosztizálja a problémakódokat, mind azokat, amelyek a gép használata során felmerültek, mind a gyáriakét, és lehetővé teszi azok törlését. Ez utóbbiak külön-külön működnek az OBDII rendszerrel, közvetlenül kapcsolódva az Ön által tesztelt autóalkatrészhez.

Az eszközök egy CD-vel együtt szállíthatók, amelyen a diagnosztikai kódok vannak tárolva, azok jelentésével együtt, amelyhez hozzáadódik az általános alkatrészekre érvényes általános definíciók sora, de a gyártóra jellemzőek is, amelyek csak megtalálhatók az érintett járműben.Az autó tesztelő az egyik leginkább inspirált vásárlás, amelyet a sofőr tehet.

Rendeljen most, hogy kihasználhassa az autodiagnosztikai tesztelők legjobb online árait!

Miért fontos rendszeresen diagnosztizálni az autót?

Tegyük fel, hogy hibát látott az irányítópulton, de nem akar több ezer forintot fizetni, hogy megtudja, miért. A tesztelő segít felismerni a hiba okát és megakadályozni a költséges javításokat.

Telepítsen egy OBD 2 autó tesztelőt, és diagnosztizáljon autót a mobiltelefonján vagy közvetlenül a képernyőn (típustól függően), és megoldja a problémát, egyszerűen használhatóak, nem igényelnek elemeket, közvetlenül az autó műszerfala alatt lévő OBD 2 adatcsatlakozóhoz táplálják őket.

Mi az OBD II (vagy OBD2) autódiagnosztikai tesztelő?

Az autódiagnosztikai teszter olyan eszköz, amely csatlakozik az OBD interfészhez (az elmúlt 20 évben gyártott legtöbb autómárka OBD2 diagnosztikai porttal van felszerelve), és információkat szerez a fedélzeti hibákról, amelyeket nem ismert az autójáról.

Ezeket a hibákat professzionális vagy félprofi autódiagnosztikai interfészekkel (vezeték nélküli, bluetooth androidos alkalmazással) lehet törölni, könnyen csatlakoztatható telefonon, táblagépen vagy közvetlenül az autó tesztelő képernyőjéről.


Melyek a professzionális autódiagnosztikai tesztelők alapvető funkciói?

Az OBD diagnosztikai tesztelő funkciói: a motor érzékelőinek ellenőrzése és a hibák közlése, a hibajelzés leállítása, a téves hibák visszaállítása, az üzemanyag számlálása, a füstkibocsátás ellenőrzése, az alváz diagnózisa, beleértve az ABS-t, a motor / sebességváltó / sebességváltó diagnózisa.

A professzionális autó tesztelő a legtöbb autó hibakódjait észleli, olvassa és törli.A professzionális autódiagnosztikai tesztelő megtakaríthat egy drága autószerviz látogatásától .

Természetesen specifikációiktól függően az OBD tesztelő olcsóbb vagy drágább lehet.


Hogyan válasszuk ki a megfelelő autó tesztelőt?

Az autó tesztelő otthoni szintű lehet a hibák kiolvasásához és diagnosztizálásához bluetooth, android vagy vezeték nélküli kapcsolattal, vagy minden egyben, előre telepített szoftverrel ellátott képernyővel. Az autómárkák autójának típusától, az autó korától és funkcióitól függően kerül kiválasztásra.Vannak otthoni OBD-k, amelyek hibákat olvasnak és nyomon követik saját autójukat, és professzionális OBD-k az autószervizben való használatra, amelyek a hibákat elolvassák és törlik őket fejlett alkalmazásokkal, és számos autómárka számára számtalan funkciót kínálnak. A bluetooth vagy vezeték nélküli kapcsolattal rendelkező otthoni tesztelő például csak az autó hibáit olvashatja, de egy profi tesztelő képes olvasni, törölni és felfedezni még az autó károsanyag-kibocsátásából, módosított futásteljesítményéből, motorjából, sebességváltójából stb. Származó hibákat is.

Föl