LED dekoratív izzók

A dekoratív izzó kiválasztásának előnyei a környezeti LED-del

Ha különleges hangulatot szeretne teremteni egy családi rendezvényhez, vagy meglepni barátait egy buli közepén, szüksége van néhány egyedi elemre, például különféle színű dekoratív izzókra vagy ragyogó kiegészítőkre, amelyek különleges lumineszcens effekteket generálnak.
A dekoratív LED-es izzó olyan eszköz, amely mind a házban, mind a kültéri helyiségekben használható, egyedi dekorációt hozva létre, kivételes fényes jegyzetekkel, felvázolva az eredeti hangulatot.

Ezeket a környező izzókat közvetlenül a normál E27 izzó foglalatába helyezik, és akkor világítanak, amikor a falon lévő kapcsolót működtetik, akárcsak egy normál izzót, ha az automatikus üzemmódban van.

A távirányítóval vezérelhet: forgási sebesség, különböző színek vagy világítási módok, valamint a be / ki funkció. 

A három színű LED technológia hatékony és rendkívül hatékony bármely partin. Ez az izzó kiválóan alkalmas bárokhoz, klubokhoz, színpadra vagy lakberendezéshez partikhoz.

Ezeknek az izzóknak nagy a teljesítményük, az energiafogyasztás rendkívül alacsony, ezért ár / minőség szempontjából a legköltséghatékonyabbak! Teremtsen egyedi hangulatot, vagy egy különleges pillanatot egy szertartáson vagy partin!

Rendeljen most gyors házhozszállítással, közvetlenül otthonába ezeket a dekoratív RGB LED izzókat, és egy gombnyomással vigye át a klub hangulatát otthonába, kertjébe vagy teraszára. Távirányítóval vezérelhető, így a színek és a fényhatások sokaságával játszhat!
Keresse fel Rademi.hu internetes áruházunkat, amely számos lumineszcens cikket és egyedi LED-eket kínál, előnyös áron, minden zsebhez!

Föl