Világíto figyelmeztető és tájékoztató táblák

A figyelmeztető és tájékoztató táblákfontossága 

Széles körű figyelmeztető / jelölő jelzőkkel várjuk Önt gyengén megvilágított helyekre. Foszforeszkáló jelzők széles választékát kínáljuk a jelzéshez, például: tűzcsap figyelmeztető tábla, dohányzás és láng tilalma, áramütés veszélyére figyelmeztető jelek, tűzoltó készülék figyelmeztető táblája, öntapadó izzító nyilak, elsősegélynyújtási pont jele stb.

Foszforeszkáló indikátorokat használnak a tűzmegelőzéshez és az oltáshoz szükséges anyagok és berendezések felkutatására és azonosítására is - a piros szín helyett.

Ezek a mutatók biztosítják a biztonságot és láthatóan figyelmeztetik az embereket a veszélyre.

A foszforeszkáló indikátorok természetes és sötét fényben egyaránt láthatók. Természetes vagy mesterséges fényben töltődik fel, és sötétben legfeljebb 8 órán át világít. Vízálló öntapadó vinilből készülnek. A foszforeszkáló vinilfólia elnyeli a fényt, majd hosszú időn keresztül újra kibocsátja. A lumineszcens hatás akkor jelentkezik, amikor az elektronok egy felső pályáról az alsó pályára esnek. A foszforeszkáló molekulákat bármilyen típusú fényenergia gerjeszti, és késéssel bocsátanak ki fényt. Ennek a jelenségnek szinte korlátlan az élettartama.

Föl