Szűrés alap
Price
3389 Ft 9442 Ft
Használat
more... less
Termék
more... less
Hosszúság
more... less
Manufacturers
more... less
Filter

LED szalagok

Hasznos információk a LED-szalagokról:

A LED-szalag fényereje mellett most különleges díszítést élvezhet, amelyet pontosan a legmerészebb dekorációs ötletekkel vázolnak fel, legyen szó belső vagy külső térről. A dekoratív szalag gazdaságos alternatívája lehet a kerti dekorációnak, diszkrét vagy látványos RGB fényhatásokat adva, külső LED-es és belső LED-szalagokban is kapható.

A LED-szalagok sokféle felhasználási lehetőséggel rendelkeznek, és nagyon alkalmasak extra szín és fény biztosítására. Környezeti fényként használják otthonok, éttermek, szállodák és autók számára. Ha azt szeretné, hogy a LED-ek csak akkor világítsanak, amikor Ön a szobában van, akkor választhat egy mozgásérzékelővel ellátott LED-szalagot, a LED-ek csak akkor világítanak, ha érzékelik a mozgást a tartományukban.

Használt LED-modellek és a LED-ek száma:

Online áruházunkban megtalálhatók melegfehér, hidegfehér, RGB vagy sokszínű LED-szalagok, amelyeknek lehetősége van kiválasztani az Ön igényeinek leginkább megfelelőt. Akár kis számú LED-del rendelkező szalagot szeretne, akár nagy számú LED-et szeretne, itt a LED-szalagok széles választékát találja. Ne csak díszítse a házat, válasszon most, hogy autós hangolást végezzen saját autóján, és az éjszakai autóútjait igazi fény show -vá alakíthatja.

A LED-szalagok fényerőssége és tápfeszültsége:

Ha a LED-szalagot szeretné használni az autó felszereléséhez, akkor a tápegység az autó szivargyújtója lesz, amelynek feszültsége 12 V. a a LED-szalagot használja a ház felszereléséhez, akkor válasszon egy 240 V-os hálózati tápfeszültséget. Bármely helyhez könnyen adaptálható tápegységgel most kéznél van egy sor LED vagy szalag, amelyek meleg vagy hideg fényt bocsátanak ki figurák tervezéséhez, vagy elegánsan körvonalazzák otthonának vagy bútorának formáját, diszkrét fényt adva, megfelelő meleg környezetben, családtól, vagy partikon a barátokkal tartott teraszon. Választhat olyan LED szalagrendszereket, amelyek lehetővé teszik a fényintenzitás beállítását, amelyet nagyon könnyű a gyermek szobájához, hálószobájához vagy más helyiségeihez igazítani. Válasszon egy LED-szalag készletet, amely a távirányítót és a tápkábelt is tartalmazza.

Mi az IP fokozat - nedvességvédelem:

Az IP védettség mértéke a nedvesség és a por elleni védelem mértékét jelenti. A magasabb fokú védelemmel ellátott berendezések hosszú ideig biztosítják a belső alkatrészek biztonságos és tiszta karbantartását.

Rendeljen most, közvetlenül az online áruházból, a legjobb áron, állítható intenzitású RGB LED-szalagot vezérlő segítségével vagy fényjátékokkal, és gyors házhoz szállítást kap.

Föl