Live chat

Autós töltők, univerzális, hálózati és vezeték nélküli

Ajánlatunk a töltők széles választékát tartalmazza, amelyek segítségével hatékonyan, gyorsan és biztonságosan töltheti fel telefonját vagy táblagépét.

Élvezze a legszebb utazásokat anélkül, hogy aggódna telefonja vagy táblagépe akkumulátora miatt, mert itt széles választékot talál a termináljának megfelelő autós töltők közül.

A hosszú autós utazásokhoz tökéletesen használható autós szivargyújtó adapterek tökéletes megoldást nyújtanak különféle típusú mobiltelefonok és táblagépek gyors töltésére.

Csak annyit kell tennie, hogy az igényeinek megfelelően válassza ki a töltőket, vagy az Önnek megfelelő konstrukciós lehetőséget: vezetékes aljzat, vezetékes autóaljzat, USB-aljzat, autó-USB, többszörös USB.

Ha szabadon akarja tölteni telefonját, közvetlen vezeték nélküli kapcsolat nélkül, akkor rendelkezésére áll a vezeték nélküli töltők új trendje..

A Rademi.hu-n megtalálja a legjobb univerzális, hálózati vagy vezeték nélküli autós töltőket a legjobb áron, maximum 48 órán belüli szállítással. Bármely nálunk kapható hordozható töltő kompatibilis bármilyen márkájú telefonnal, okostelefonnal vagy táblagéppel: Samsung, LG, Alcatel, Apple, iPhone, tabletek, Asus, HTC, Nokia, Lumnia, UTOK, Allview, Serioux stb. Kemény műanyagból vagy tartós alumíniumötvözetből készült hosszú élettartamot biztosít.

A legelőnyösebb ajánlatok már elérhetőek és mindig kéznél vannak a piacon a legalacsonyabb árú online áruházban.

Föl