Live chat

Külső Akkumulátorok

Manapság szinte mindenkinek van olyan okostelefonja, amelyet nem csak mobiltelefonként használ. Csatlakozunk az internethez, olvassuk a sajtót, játszunk, videókat és fotókat készítünk, sőt online tervezési programunk is van. Az okostelefon sok mindent helyettesít egyszerre, ráadásul legtöbbször maximális kapacitással használják.

Annak érdekében, hogy megszabaduljon a kellemetlen pillanatoktól, amikor a telefon akkumulátora lemerül, és nincs kéznél az aljzat a töltéshez, javasoljuk, hogy vásároljon külső akkumulátort vagy tápegységet, további tartalékot az okostelefonhoz vagy táblagéphez.

Nagyon sok külső akkumulátor modell van a piacon, ezért nagyon fontos, hogy számos tényezőt figyelembe vegyünk az igényeinknek leginkább megfelelő modell kiválasztásához.

Az akkumulátor kapacitása az első, amit figyelembe kell vennie, és fontos, hogy meghaladja a mobiltelefon akkumulátor kapacitását.

Például az iPhone 5 1440 mAh, az iPhone 8 1821 mAh, míg az iPhone 8 Plus 2675 mAh akkumulátorral rendelkezik.

Ha az okostelefon 2300 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, akkor a telefon teljes feltöltéséhez legalább 3000 mAh-s külső akkumulátorra van szükség.

De ha azt szeretné, hogy többször is feltölthesse az akkumulátor újratöltése nélkül, akkor növelnie kell az akkumulátor kapacitását.

Kínálatunk 2000 mAh, 3000 mAh, 4000 mAh, 5000 mAh, 7000 mAh, 10000 mAh, 13000 mAh vagy 20000 mAh kapacitású hordozható akkumulátorokat tartalmaz, hogy megvásárolhassa a telefonjához legmegfelelőbb külső akkumulátort.

Most már teljes mértékben élvezheti mobileszközének funkcióit, nem kell aggódnia az akkumulátor élettartama miatt.

Vannak olyan külső akkumulátorok, amelyeknek LED-je jelzi az akkumulátor állapotáról. Így tudni fogja, mikor kell betölteni. Néhány külső akkumulátor még intelligens töltési technológiával is rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy képesek felismerni a mobiltelefon akkumulátorának műszaki adatait, és amperértéküket gyors töltéshez igazítani.

Ha okostelefonja vagy táblagépe nem kiemelkedő az akkumulátor tekintetében, akkor a külső akkumulátorok és a Powerbank kínálata tökéletes megoldás.

Online áruházunk külső akkumulátorok széles választékát kínálja a legjobb áron.

Vásárolja meg a rademi.hu oldalon a legjobb és legolcsóbb hordozható akkumulátort, és maximum 48 órán belül a termék a legjobb körülmények között lesz otthonában.

Föl