Intelligens karkötők és Intelligens órák

Az eredeti ajándék az, hogy intelligens órákat vagy fitnesz karkötőket válasszon, amelyek rendkívül hasznos kiegészítők a nap folyamán.

Amikor sportot gyakorol, vagy egyszerű gyakorlatokat végez az edzőteremben, bárki számára elérhető egy okosóra a tevékenységek biztonságos ellenőrzéséhez.

A legtöbb új fitnesz eszköz a piacon segít nyomon követni az edzéseket, a lépések számát (lépésszámláló), a vérnyomásmérést, a pulzusszámot és sok más fontos mutatót az aktív életmód fenntartásához.

Egy ilyen kütyü kompatibilis az Android és iOS operációs rendszereket használó okostelefonokkal.

Legyen szó intelligens órákról vagy intelligens fitnesz karkötőkről, mindegyik eszköz számos alkalmazással van előre telepítve.

Annak érdekében, hogy teljes kapacitással tudjon dolgozni, az okosórát csatlakoztatni kell a telefonhoz. A telefonhoz a gyártótól függően Bluetooth-on vagy NFC-n keresztül lehet csatlakozni. A bejelentkezés után a felhasználók kiválaszthatják, hogy mely értesítéseket kapják a közösségi hálózatokról, üzenetekről, e-mailekről vagy hívásokról. Vannak olyan okosórás alkalmazások is, amelyek lehetővé teszik a telefon vagy akár a kamera zenelejátszójának vezérlését, de ezek a funkciók eszközönként változnak.

Az okosóra olyan eszköz, amely mindenki számára alkalmasnak bizonyul. Néhány modell a férfiaknak készült, mások a nőknek szólnak, de a gyerekeket sem felejtették el. Sőt, vannak unisex modellek, és ez csak néhány kattintásnyira vannak.

Más, azonos profilú üzletekkel összehasonlítva itt találja az okosórák és fitnesz karkötők legújabb modelljeit.

Online áruházunk az Ön rendelkezésére áll intelligens órák széles választékával, a legjobb áron!

Föl