Médialejátszó és Mini PC

Mi a mini PC?

A Mini PC a legújabb technológiát alkalmazó eszköz, amely a TV-t intelligens TV -vé alakítja át, így lehetővé teszi laptopként vagy számítógépként történő használatát. Az Android mini PC segítségével játékokat, filmeket vagy egyéb médiafájlokat játszhat a telefonjáról vagy táblagépéről a leggyorsabban.

Mik a mini PC előnyei?

A legtöbb mini PC-modell Wi-Fi vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozik, és a TV-hez vagy a számítógéphez való csatlakozáshoz két kábelre van szükség, illetve tápkábelre és HDMI-kábelre.

A TV-hez, játékhoz vagy zenéhez kapcsolódó kiegészítő funkciókkal a mini PC a legjobb élményt nyújtja a szerkentyűk terén, különös tekintettel azokra, akik nem rendelkeznek okos tévével.

A választott típustól függően egy ilyen eszköz kompatibilis lehet Android, Mac, iOS és Windows operációs rendszerrel.

Ha mini PC-t szeretne vásárolni, ajánlott olyan modellt választani, amely nagy számú USB-porttal, HDMI-kimenettel és Ethernet-bemenettel rendelkezik.  

Mi a streaming médialejátszó?

A streaming médialejátszó egy kompakt kialakítású vezetékes eszköz, amely lehetőséget kínál arra, hogy kedvenc videóit, fényképeit és filmjeit mobiltelefonjáról élvezhesse, közvetlenül a TV-korszakban.

Melyek a streaming médialejátszó előnyei?

Lehetővé teszi játékok és más multimédia fájlok lejátszását a telefon vagy a táblagép képernyőjén, nagy képernyőn. A készülék számos fénykép-, video- és fájlformátumot támogat.

A legjobb ajánlatok és árak eléréséhez lépjen be online áruházunkba!

Föl