Live chat

Vonalkód olvasók

Ha üzleti tevékenységet folytat különböző területeken, például szupermarketekben, bankokban, raktárakban vagy logisztikában, akkor segítünk azonosítani és megvásárolni az Ön igényeinek megfelelő vonalkódolvasókat. Mivel a vonalkód nemcsak a mindennapi élet alapvető eleme, hanem a vállalkozás minden szintjére kiható lényeges részlet, változatos ajánlatot kínálunk Önnek a lézer vonalkódolvasók számára, amelyek különféle módokon használják a vezeték nélküli és az USB közötti csatlakozást.

Különféle típusú vonalkódolvasókat készítettünk Önnek kétirányú vagy kétdimenziós leolvasással, 1D vagy 2D-vel, teljes választékban lézerrel, USB-vel, Bluetooth-tal, hordozható vagy vezetékes olvasókkal, kompatibilisek az iOS vagy az Android rendszerrel. Ajánlatunk mind a kis-, mind a nagyvállalkozások számára készült, ugyanazokkal a verhetetlen árakkal, az online áruházban megállás nélkül elérhető termékekkel, gyors szállítás, közvetlenül az irodájába, minden erőfeszítés nélkül. Használja ki most vállalkozása számára a legelőnyösebb árakat!

Milyen típusú vonalkód-olvasók vannak?

A vonalkód-olvasó egy fényforrásból, lencséből és fotóvezetőből álló elektronikus eszköz, amely az optikai impulzusokat elektromos impulzusokká alakítja.

A dekódolási technológiától függően a szkennerek az alábbiak szerint osztályozhatók:

- toll;

- lézer;

- CCD (LED);

- kamerával.

A ház típusától függően a vonalkód-olvasók azok:

- Kézi(handheld) – fogantyúval és gomb a művelet megkezdéséhez;

- “Toll” (pálca);

- rögzített(ipari) – azonosítsa a termékeket a gyártósorban vagy a logisztikában;

- PDA;

- automatikus– nagy sebességű.

Az értékesítés jellegétől és a diverzifikációtól függően választhat 1D vonalkódolvasót vagy lineáris kódokat (klasszikus, függőleges sávokkal) vagy 2D vonalkódolvasót - amelyek sokkal több információt tartalmaznak egy kis területen..

Milyen helyzetekben hasznos a vonalkódolvasó?

A vonalkódolvasók kielégítik a kiskereskedők, a logisztikai és szállítási dolgozók, a különféle gyártási folyamatok igényeit, és teljes mértékben kielégítik a piaci keresletet, szinte minden vonalkódon kiemelkedő olvasási teljesítményt nyújtanak megfizethető áron.

Ahol az értékesítési mennyiség nem olyan magas, ajánlott egy vezetékes vonalkódolvasó, amely olcsóbb, mint a vezeték nélküli olvasóké. Ha az üzemeltetőnek mobilitásra van szüksége a polcon lévő egyéb termékek beolvasásához, akkor ajánlott egy vezeték nélküli vonalkódolvasó vagy Bluetooth technológia, de ezek akár 100% -kal drágábbak, mint a vezetékesek.
Az új vezeték nélküli vonalkód-olvasók nagy hatótávolságot kínálnak - akár 100 m-ig - nagy kapacitású memóriapufferrel a kódok leolvasásakor vagy a hatótávolságon kívüli olvasáshoz.

 

Milyen szempontokat kell figyelembe vennünk a kódolvasó kiválasztásakor?

Az ilyen szkenner kiválasztása előtt pontosan tudnia kell, hogyan kell használni. Normál körülmények között vagy extrém körülmények között (páratartalom, nagyon alacsony hőmérséklet vagy sok por) használják? Nagy mennyiségű áruval fog működni, vagy kicsi? Mindezek az elemek számítanak!

A vonalkód-olvasó erejét az a szkennelő motor adja, amellyel fel van szerelve, és a különféle típusú szkennerek közötti megkülönböztetés elvégezhető az információ vonalkódból történő rögzítésének módja szerint.

Tudnia kell, hogy a lézer vonalkód-olvasó problémamentesen használható közvetlen napfényben, a lézersugár mindig pontos. A Imager olvasók viszont elveszíthetik olvasási képességüket, mivel a természetes vagy környezeti fény erősödik. Ezért, ha a munkaterület kívül van, javasoljuk a lézerolvasókat.

A legegyszerűbb a mobil vagy kézi szkennerek használata. A vezeték nélküli eszközök esetében leválasztják őket a támogatásról, és a beolvasás egyszerűen egy vonalkód megérintésével és egy gomb megnyomásával történik. Tökéletesek a back office területhez vagy a kis üzletek POS-jaihoz, ahol a termékek áramlása nem túl nagy.

Nagy mennyiségű munkához fix szkennerek ajánlottak, amelyek lehetővé teszik a kéz nélküli szkennelést, és egyszerűen vonalkód átadásával működnek előttük.

Föl