CSENGÖK ÉS KAPUTELEFONOK, RIASZTÁSOK

Otthona és szerettei biztonsága érdekében a kaputelefonok, csengőhangok és riasztók széles és sokrétű választékával segítünk Önnek. Akár otthon, akár egy társasházban lakik, ezek a termékek tökéletesen megfelelnek az Ön igényeinek.

A minőségi kaputelefon segítségével hatékonyan kiválaszthatja azokat az embereket, akik átlépik a küszöböt.

A klasszikus kaputelefonok lehetővé teszik a hanginformációk továbbítását, és ennyi. A videó kaputelefon úgy működik, mint egy normál kaputelefon, azzal a különbséggel, hogy a hang mellett vizuális információkat is továbbít.

A kaputelefon legfontosabb funkciói között felsorolhatjuk a helyiségekhez való hozzáférés megadását, az elektronikus kijelzést az emberek / családok nevével, a tárcsázási funkciót, a kommunikációs sávot, a csengő hangerejének küszöbértékét és a bezárt ajtó jelzését.

A csengő minden ház fontos kiegészítője, az első kapcsolat, amellyel a látogatók kapcsolatba lépnek Önnel.  

A csengők kínálata vezetékes és vezeték nélküli csengőket egyaránt tartalmaz, így kiválaszthatja az elvárásoknak leginkább megfelelő terméket.

A riasztórendszerek célja a védelem, de erőteljes visszatartó hatásuk van a bűnözőkre is.

Online áruházunk olyan termékek széles választékát kínálja Önnek, mint infravörös riasztók, vezeték nélküli hordozható csengő, beltéri videó kaputelefon, vezetékes videó kaputelefon, hamis térfigyelő kamera stb.

Rendeljen most, és részesül a gyors szállításból, valamint a csengők, kaputelefonok és riasztók legjobb áraiból.

Föl