Hosszabbító védelemmel és univerzális

Kínálunk sokféle elektromos otthoni hosszabbítót. Válassza ki az Önnek megfelelő bővítményt, rendeljen, fizessen online és kapja meg a termékeket otthon 48 órán belül, stressz és időveszteség nélkül az üzletekben.

Az egyszerű elektromos vagy dobos hosszabbítók használatának legjobb módja az, ha olyan kiterjesztést biztosítunk arra a területre, amelyen nincsenek kapcsolók vagy tápegységek, hogy bármilyen elektromos hajtású eszközt bekapcsolhassanak.

 
Ajánlatunk 3 aljzattal, 4 aljzattal, 6 aljzattal vagy 10 aljzattal ellátott hosszabbítókat tartalmaz, hogy kiválaszthassa az elvárásoknak leginkább megfelelő terméket.

Az elektromos hosszabbítók többségének modellje legfeljebb 5 méteres kábellel érkezik, de van elegendő modell, amely akár 10 méterre is lehet a fali aljzattól, míg a nagyteljesítményű kültéri hosszabbító kábelek dobal vannak ellátva, amely körül a hosszában tekercselő kábel legalább 10 méteres.

Védett aljzatok - a túlfeszültség-védelemmel ellátott hosszabbító kábel messze legfontosabb funkciója a normál specifikációkat meghaladó elektromos áram átvétele (230 V feszültség).

A gyermekvédelemmel ellátott hosszabbítókábel olyan termék, amelyet több dugasz csatlakoztatásához terveztek az áramforráshoz, a gyermekek számára biztonságos módon..

Kínálatunkban található bármelyik hosszabbító magas színvonalú és magas biztonságot nyújt minden felhasználási körülmény között, védelmet nyújtva a fogyasztókat érintő rövidzárlat ellen. Ezeknek a hálózati hosszabbítóknak a hosszú élettartama miatt bármilyen típusú fogyasztónál problémamentesen használhatja őket, függetlenül a fogyasztott energiától..

Föl