Live chat
Szűrés alap
Price
1760 Ft 7652 Ft
Ajánlott
more... less
Hőmérő típus
more... less
Manufacturers
Filter

Digitális hőmérők

A hőmérő által jelzett hőmérséklet információt nyújthat számunkra a test különböző egyensúlyhiányairól, különösen a gyermekeknél.

A hőmérséklet minél pontosabb mérésének biztosítása érdekében gondoskodnunk kell arról, hogy a választott hőmérő a lehető legpontosabb legyen.

A digitális hőmérő és a klasszikus hőmérő közötti különbség meglehetősen nagy. A digitális hőmérő sokkal gyorsabban és pontosabban méri a hőmérsékletet, mint a klasszikus. Ezen túlmenően az értékek közvetlenül a kijelzőről olvashatók le, és mindenféle funkciót tartalmazhatnak, gyakran használják csecsemők számára, könnyen használhatók, megfizethetőek és nagyon biztonságos módon használhatók, anélkül, hogy mérgező kockázat állna fenn.

Ha a hagyományos hőmérők csak a test különböző részeivel, például a hónaljjal, a szájjal vagy a füllel érintkezve mérhetik a hőmérsékletet, az érintés nélküli hőmérők képesek megmérni a test hőmérsékletét anélkül, hogy megérintenék a bőrt, és az eredmény néhány másodpercen belül megjelenik .

Egyes érintés nélküli hőmérők hangjelzéssel látják el, amely arról értesíti, hogy a mérés befejeződött.

Kínálatunkban olyan hőmérőket talál, mint: infravörös hőmérő, érintés nélküli digitális hőmérő, digitális szonda hőmérő, digitális hűtő hőmérő, higrométer hőmérő és sok más típusú hőmérő az online legjobb áron.

Kínálunk versenyképes árakat a digitális hőmérőkhöz és gyors szállításhoz az ország bármely pontján.

Lépjen be online áruházunkba, és kedvezményeket és akciókat élvezhet a digitális hőmérők teljes választékára.

Föl