Szűrés alap
Price
1200 Ft 3099 Ft
Manufacturers
more... less
Filter

Szúnyog- és rovarellenes UV eszközök

Élvezze a hosszú nyári estéket a teraszon, baráti társaságban, a rovarok okozta kellemetlenségek nélkül. Vásároljon most olyan ultraibolya fényforrásokat, amelyek repülõ rovarok, például szúnyogok, lepkék, méhek vagy legyek ellen használhatók, és késõ estig pihenhet és csodálhatja a nyári éjszakák csillagos égboltját.

Most lehetősége van széles választékban kiválasztani a helyének legmegfelelőbb UV rovarellenes eszközt, a megrendelést egyszerűen leadhatja, közvetlenül az online áruházból, gyors szállítással, a kívánt helyre, és élvezheti a legelőnyösebb árakat.

- Hogyan működnek az UV rovarriasztók?

- Az ultrahangos készülékek befolyásolják a rovarok és rágcsálók központi és hallási idegrendszerét, és arra kényszerítik őket, hogy hagyják el az eszköz által lefedett területet.
Ennek az eszköznek a frekvenciái a kártevők típusától függően változhatnak, és folyamatosan változtathatók, így a hatás nem tűnik el. Az UV rovarriasztók a fény révén vonzzák a rovarokat, így amikor megérintik az UV csövet védő rácsot, áramütés következik be és megszűnik.

- Milyen rovarokra alkalmasak az UV készülékek?

- A rovarok eltávolítására szolgáló UV fénysugarakat elsősorban repülő rovaroknak szánják, amelyek rendkívül könnyen vonzódnak az általuk generált UV-spektrum fényéhez. Ugyanígy megszabadulnak az apró rovaroktól, amelyek kíváncsisággal telve gyorsan az UV-fény felé futnak, útjukat érintve az áramütő rácsot.

- Hova lehet UV lámpákat felszerelni?

- Akár irodában, otthon, élelmiszerboltban, óvodában, iskolában vagy bármely más nyilvános helyen használja, nem fogja felkelteni a figyelmét, mint a klasszikus ragasztócsapdák. A készülék azonnal bekapcsolja az UV-fényt, amint csatlakoztatja, így egy pillanat alatt használatra kész, függetlenül attól, hogy milyen térben választja azt használni.

- Az UV lámpák előnyei

- Az UV rovarriasztó készülékek karbantartás nélkül, beállítás nélkül, füst vagy mérgező anyagok nélkül működnek, csak csatlakoztatni kell. Nem károsak sem emberekre, sem háziállatokra. 

-Hogyan választhatom ki a megfelelő UV-eszközt?

- A megfelelő eszköz kiválasztása a tértől függ, amelyben szeretné használni. Függetlenül attól, hogy beltérre vagy a teraszra helyezi-e, fontos, hogy olyan eszközt válasszon, amely lefedi a szükséges felületet, hogy hatása teljes mértékben be legyen fedve. Most lehetősége van széles választékban kiválasztani a helyéhez legmegfelelőbb ultrahangos készülékeket, a megrendelést egyszerűen leadhatja, közvetlenül az online áruházból, gyors szállítással, a kívánt helyre, és élvezheti a legelőnyösebb árakat.

Föl