Szűrés alap
Price
1107 Ft 12085 Ft
Tartály mennyisége
more... less
Festék színe
more... less
Manufacturers
more... less
Filter

Foszforeszkáló festék

Engedje szabadjára fantáziáját, és színes foszforeszkáló festékkel világítsa meg ötleteit! Ez a foszforeszkáló festék napfényben töltődik fel, majd sötétben fényesen ragyog, és ez a tulajdonság egyaránt alkalmas belső és külső dekorációhoz. A dekoratív fényhatás mellett a lumineszcens festék is nagyon hasznos. Ha éjszakai fényre vagy akár diszkrét fényforrásra van szüksége egy szobában, akkor látványos dekoratív foszforeszkáló mintákat készíthet a hálószoba, a nappali vagy akár a fürdőszoba falain. A gyerekek biztosan nagyon izgatottak lesznek, ha a falon rajz rajzolódik ki, amely foszforeszkáló világít a sötétben./p>

Bármelyik témát is választja nappalijához, irodájához vagy hálószobájához, használjon átlátszó foszforeszkáló festéket, hogy személyes nyomot hagyjon a sötétben ragyogó dekoratív foszforeszkáló minták révén. Ezzel a foszforeszkáló festékkel jelölje meg a sikátort, a ház lépcsőit vagy más területeket, és állandó fényforrása lesz, mert a lumineszcens festék alkonyatkor aktiválódik és sötétben világít, végtelen ideig.

Tehát, ha rajong a kézművességért, készítsen eredeti ajándékot, vagy akár vonja be a gyerekeket dekoratív foszforeszkáló minták készítésébe.

Online, weboldalunkon a foszforeszkáló festékek széles színválasztékát találja, rendkívül alacsony árakon.

Rendelje meg a sötétben különleges effektusokkal rendelkező, lumineszcens, láthatatlan festéket, így élvezheti az ötletes és rendkívül egyszerűen elkészíthető dekoratív megoldást!

Föl