Live chat
Szűrés alap
Kategóriák
more... less
Price
277 Ft 117731 Ft
Manufacturers
Filter

Kerékpár kiegészítők

A kerékpáros rajongók számára a biztonság kulcsfontosságú szempont, amelyhez olyan kerékpár-kiegészítők sorozata szükséges, amelyek célja, hogy az időjárási viszonyoktól függetlenül a lehető legkényelmesebbé és láthatóbbá tegyék a vezetést. Így különféle ajánlatokat kínálunk olyan kerékpárokhoz, mint például fényszórók, hátsó lámpákmellények, kürtök, burkolatok, táskák, futásteljesítmény, sebességmérők, lopásgátló kábelekpumpákkerékpárkosarak, kerékpárszivattyú, kitámasztó, különféle formákban és színekben, verhetetlen áron.

A legelőnyösebb ajánlatok már elérhetőek és mindig kéznél vannak a piacon a legolcsóbb árú online áruházban.

MIÉRT VAN SZÜKSÉGEM KERÉKPÁR TARTOZÉKOKRA A BIZTONSÁGMÉRT?

A minimális biztonsági készlet, amelyet nem szabad kihagyni, ha kerékpárral megy az úton, egy fényvisszaverő mellényből áll, amely nagy távolságból biztosítja a láthatóságot, különösen éjszaka, és a biztonság növelése érdekében akár külön fényvisszaverő csíkokat is vásárolhat a kerékpárhoz .
A jelzőlámpák a biztonsági készlet másik szükséges eleme, és itt választhat a macska szemének klasszikus változata, amely a kerék küllõihez csatlakozik, vagy választhat egy fényszelepet, amely olyan fényhatásokat generál, amelyek növelik a láthatóságot és egyedi jegyzetet hoznak a kerékpárhoz..
 
AZ ELHAGYHATLAN KERÉKPÁRFÉNYEK: FÉNYSZÓRÓ ÉS FÉK

A kerékpárlámpák sorozatában a "must have" -et a fényszóró és a fék jelöli. Válasszon egy LED-es fényszórót, amely kényelmesebbé teszi az éjszakai tájolódást, mert erősebb a fénye, és látszólagosan szélesebb látótávolságú sugara van a lehetséges veszélyek elkerülése érdekében.
A fék ugyanolyan fontos az éjszakai kerékpározás biztonsága szempontjából, és a technológia fejlődése lehetővé teszi a LED-es világítású kerékpármegállók választását, de más alapértelmezett funkciókkal is, például a biztonsági sáv lézeres vetítésével, hogy megfelelően tudja értékelni a többi forgalmat résztvevők. az a terület, ahová utazik.

A KERÉKPÁR KÜRT FONTOSSÁGA

A kürt olyan kerékpáros kiegészítő, amelyet nem szabad elhanyagolni, és amelynek nagyobb szerepe van a biztonságában. Azonnali veszélyt, amely azonnal megjelenik a forgalomban, a jelzés és a hallás jelzésével lehet gyorsan elkerülni, ez a jel nagyon hasznos ott, ahol a kerékpárutak keresztezik a zsúfolt gyalogos területeket, vagy amikor a forgalom résztvevőit rövid figyelmetlenségek veszik célba, amelyek balesetet okozhatnak.
Most válasszon egy olyan kürtöt, amelynek kialakítása a kerékpárhoz igazodik, de győződjön meg arról, hogy van-e ereje és harsogó zajt produkál, amely a legnehezebb forgalmi körülmények között is hallható!


EGYÉB HASZNOS KIEGÉSZÍTŐK A SZENVEDÉLYES KERÉKPÁROZÓK SZÁMÁRA

Ha szeretne kiemelkedni és meglepni kerékpáros barátait, akkor válassza ki a kerékpár egyedi díszítését különböző színű fényvisszaverő csíkokkal vagy speciális formájú kerékdíszek használatával, amelyek látványos hatásokat kölcsönöznek bármelyik kerékpárral végzett akrobatikának.
Az El Wire huzalkészletek a kerékpárok hangolásának egyedülálló formája, amelyek a forgalomban jelzik a kerékpárokat. Most cserélje ki a klasszikus küllők világítását az El Wire huzalkészletre a kerekekhez, vagy választhatja a kerékpár vázat díszítő változatot, és olcsó tuningot kap, maximális hatással!
Élvezze az egyedi effektusokkal ellátott különleges kiegészítőket, amelyek bármilyen kerékpárt olyanra fordítanak, amely művészi kerékpáros számokat ad elő, különösebb készség nélkül! Lépjen be a webshopra, és most vegye fel a rendelkezésre álló tucatnyi ajánlat egyikét.
Rendeljen most a legváltozatosabb online áruházból olcsó éjszakai lámpákat vagy kerékpár-fényszórókat, amelyek segítenek teljes biztonságban mozogni. A jobb láthatóság érdekében rendelhet gyorsszállítással LED világítással biztonsági folyosó vetítéssel kerékpár féklámpát így kijelölve az utazási területet, hogy teljes mértékben élvezhesse az éjszakai sétákat.

Föl