MT MALATEC Interaktív játék, 6 interaktív fal, fényjáték, hanghatások, kalapács, többszínű

MT MALATEC Interaktív játék, 6 interaktív fal, fényjáték, hanghatások, kalapács, többszínű

A termék megvásárlásával akár 1449 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 1449 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 290 Ft.

MT MALATEC Interaktív játék, 6 interaktív fal, fényjáték, hanghatások, kalapács, többszínű

14 496 Ft
Adóval együtt
Nincs raktáron Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
MT MALATEC Interaktív játék, 6 interaktív fal, fényjáték, hanghatások, kalapács, többszínű
Adóval együtt
Confirma Confirma

Oktató játék gyerekeknek, 20 funkció, dallejátszás

Ez az oktató játék nagyon szórakoztató lesz a kicsik számára, megfeledkezve az unalomról. A játéknak legfeljebb 20 funkciója van, amelyek ösztönzik a kíváncsiságot, és kihívást jelentenek a gyermekek számára, hogy képzeletüket és kreativitásukat felhasználják. Gyermeke fejleszti nyelvét és motorikus készségeit, és edzi a memóriáját és az érzékszervek, például a hallás, az érintés és a látás használatát.

A játék minden szakaszát hanghatások és fények kísérik a kicsik örömére. A játék különféle dalokat játszik, vicces hangokat és könnyű játékokat hoz létre, amelyek sokkal élvezetesebbé és érdekesebbé teszik a tanulást.

6 interaktív fal, serkenti a kreativitást, színes dizájn

A játék 6 interaktív falból áll, amelyek szórakoztató módon sok mindenre megtanítják a kicsiket.

  • A zöld falon a gyerekek megvilágított tükröt, bútorokat találnak, amelyek mozgathatóak és átalakíthatók tévévé és mikrofonokká. Ez a fal felkészíti a kicsiket arra, hogy énekesek legyenek.
  • A sötétkék falon 2 szerszám található, amelyek mozgatásakor hangot váltanak ki és világítanak a beépített akváriumban és a dobban. Ezen a falon egy hangjegy és egy csillag , amely megállítja a zenét.
  • A narancssárga fal tökéletes kis mutatványokhoz. Van benne egy mobil kürtös kormány (fényvel és hanggal), egy gyújtáskulcs, amely a motor beindításakor sajátos hangot ad ki, és egy kis autó.
  • A világoskék fal levehető telefonnal van ellátva, és egy speciális ablakkal rendelkezik, cserélhető nézetekkel, csupán egy gomb megnyomásával (3 hangeffektusú nézet).
  • A fehér fal stimulálja a képességet, amelyet ívekkel látnak el, amelyekben a kalapáccsal el kell ütni a labda mozgatásához. Ez a fal igazi kihívást jelent a legkisebbek számára.
  • A játék tetején található sárga falon 2 labirintus található a színes golyók számára, egy BE / KI gomb a teljes kocka be- és kikapcsolásához, valamint egy hely a kalapács tárolására.

Az élénk színekben készült játék távol tartja az unalmat a kicsiktől, és elősegíti memória, koncentráció, koordináció, képzelet és kreativitás fejlesztését. Ez a megfelelő ajándék lányoknak és fiúknak egyaránt.

Jellemzők:

- gondosan elkészített ABS anyagból;

- 3 db AA elemmel szállítsa, amely nem szerepel a csomagban;

- méretek (magasság / szélesség / mélység): 25x30x19 cm;

- súlya 989 gramm;

- a csomag súlya 1 kg;

- többszinű.

A csomag tartalma:

- játék;

- kalapács.

IS00010769
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl