Ragasztószalag és Dupla Ragasztószalag

A ragasztószalag és a dupla ragasztószalag fő felhasználási területei

A ragasztószalag kémiai termék, ragasztófelülettel és normál anyaggal, nélkülözhetetlen minden készletben vagy irodában.

Nagyon egyszerűen használják, a kívánt felületre a termék egyszerű megnyomásával.

Ragasztószalaggal különféle sérült termékek javíthatók, kartondobozok tömítésére és ragasztására. Ezért jó, ha bármikor kéznél van, más csomagolóeszközökkel együtt.

A dupla ragasztószalagokat számos ipari alkalmazáshoz használják, és kézművesek is. Tökéletesek két darab állandó és visszafordíthatatlan összekapcsolásához, szilárd rögzítésükhöz, de ez lehetőséget ad az újrapozícionálásra, vagy egyszerűen csak tárgyak rögzítésére korlátozott ideig.

Ragasztószalagok típusai

Egyszerű ragasztó: a tapadó tömeg csak az egyik részen található meg.

Dupla ragasztó: a ragasztó tömeg mindkét oldalán található.

Az egyik legnépszerűbb ragasztószalag az átlátszó és barna szalag, amely kiváló ragasztást kínál. Jó az ellenállása a töréseknek és az ütéseknek.

A Rademi.hu minőségi ragasztószalagokat kínál nagyon alacsony áron. Akár ragasztásra, akár díszítésre van szüksége, választhat ragasztószalagok, papírragasztószalagok, dupla szivacsos ragasztószalagok, jelölő ragasztószalagok, színes szalagok vagy láthatatlan szalagok kínálatából. A scotch szalaggal együtt kínálunk adagolókat, záró készüléket.

Elég kattintani, és kéznél van egy online áruház, amely változatos ajánlatokkal rendelkezik a ragasztószalagról. Használja ki most a legjobb árat!

Föl