Öntapadó Címkék - Matricák

Az öntapadó címkék / matricák hasznossága otthon és az irodában

Az öntapadó címkéknek sokoldalúságuk miatt több szerepük van. Leggyakrabban személyes szervezésre (háztartási munkákra), de az irodában, szakmai tevékenységben történő szervezésre is használják őket.

A termékek és a könyvespolcok címkézése egyszerű módja a rend fenntartásának, valamint annak, hogy mindig alapvető tárgyak vagy dokumentumok legyenek kéznél. A művelet megkönnyítése és kellemes kezelése érdekében elegendő a ragasztócímkék tekercsét használni a tartós ragasztáshoz.

Öntapadó címkék típusai

Az öntapadó címkék praktikus megoldást jelentenek a termékek személyre szabására. Papírból vagy vinilből készülnek, és ellenálló öntapadó réteggel rendelkeznek, amely többféle anyagon, például műanyagon, üvegen vagy fán tapad. Kínálatunkban minőségi matricákat talál, fehér vagy színes, különböző formátumokban: A4, A3 matricák, amelyeknek egyenes vagy kerek a sarka. A címkék előre vannak kivágva. Egy A4-es lapnak egyetlen címke lehet a teljes felületén, vagy akár 90 kis címke is.i.

Elég kattintani, és kéznél van egy online áruház, ahol fehér és színes matricák, hőpapírból készült címkék, fluoreszkáló címkék és különféle formájú címkék állnak rendelkezésre. Használja ki most a legjobb árat!

Föl