Egyszerű borítékok, ütésálló buborék és redős talpas

Milyen borítékra van szüksége?

Bármilyen típusú dokumentumot kell küldenie, függetlenül attól, hogy a postai vagy a futárszolgálatot használja-e, most rendelkezésére áll egy online áruház, amely rendkívül kedvező árakon kínálja a változatos ajánlatokat. Folyamatosan hozzáférhet az egyszerű borítékokhoz a szokásos C4, C5 vagy C6 formátumban, valamint a fehér borítékokhoz, hogy könnyedén személyre szabhassa őket. A biztonságos szállításhoz itt találhat szilikon borítékot, A4 borítékot vagy egyszerű vagy buborékos A5 borítékot törékeny tárgyakhoz, fújtatót vagy színes borítékokat.

Egyszerű papír borítékok:

Az egyszerű papírborítékok alkalmasak különféle levelek, meghívók küldésére vagy CD-DVD tárolására. Levelek vagy vendégek számára választhat színes öntapadó borítékokat, amelyek készletként és darabként egyaránt kaphatók. Az egyszerű boríték lehetővé teszi a címzettre és a feladóra vonatkozó adatok megírását.

Ütésálló borítékok buborékokkal:

Ütésálló buborék borítékokra van szükség a biztonságos szállításhoz, ha törékeny tárgyakat akar szállítani. Ez a borítéktípus magas védelmet nyújt, a csomag biztonságosan eljut a címzetthez.

REDŐS TALPAS:

Ha nagyobb mennyiségben szeretne dokumentumokat küldeni, akkor a redős talpas borítékra van szüksége, és lehetősége van legfeljebb 3 cm vastag dokumentumok tárolására. Ez a fajta boríték alkalmas mind kicsi, mind nagy dokumentumok számára, amelyek képesek a rendelkezésre.
Használja ki most a kedvezményt, és vásárolja meg a kívánt boríték típusát a különféle méretű borítékok széles választékából, például DL, C5, C6, B4 és B5.

Föl