Live chat

Mágneses Flipchart

Mi az a flipchart és mire használható?

Mivel a kommunikáció az egyes vállalatok központi pontja, javasolunk egy kommunikációs és prezentációs eszközt, amely megkönnyíti munkáját.

A flipchart tökéletes kombináció egy mágneses tábla és egy tartó között, amelyhez papírlapokat lehet rögzíteni, ami azt jelenti, hogy akár nagyobb méretű prezentációs füzetként, akár mágneses táblaként használhatja.

A leggyakoribb típusú flipchart fém állvány alakú, és nagy papírlapokat támogat. Vannak kerekekkel felszerelt flipchartok is, amelyeket sokkal könnyebb egyik helyről a másikra szállítani. Különböző méretű papírlapokat használnak, beleértve az A1 vagy B1 mérethez tartozó lapokat.

Van egy bemutató, amely magában foglalja a mobilitást? Válasszon egy kombinációt egy mágneses tábla és egy támasz között, amelyhez papírlapokat lehet rögzíteni, állítható magasságú, mozgatható mágneses flipchart, mosható.

Minőségi flipchartot keres a legalacsonyabb áron? Ebben a kategóriában különféle modelleket talál, amelyek mindenképpen megfelelnek az Ön igényeinek.

Tekintse meg a teljes ajánlatot, és válassza ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő flipchart modellt!

Föl