Fotónyomtató

Akár rajong a fényképezésért, akár profi ezen a területen, most már csak egy kattintásnyira van egy online áruház, ahol sokféle fogyóeszköz található a fényképek kivételes áron történő nyomtatásához.

A professzionális fotónyomtatókat kiváló minőségű fényképek nyomtatására tervezték. A fotónyomtatók általában nagyon magas nyomtatási felbontással rendelkeznek, és a professzionális fotólaboratóriumokhoz hasonló nyomatokat készítenek, több alapszínt (típustól függően 5, 6, 8 vagy akár 9 alapszínt) használ a zökkenőmentes átmenet biztosításához az árnyalatok között, speciális, vastag fotópapírt fogad el, képes szegély nélküli képek kinyomtatására, és számos modell nyomtathat közvetlenül nyomtatható CD-kre és DVD-kre.

A fotónyomtatók akár 20-szor olcsóbbak, ha CISS-rendszerrel vannak felszerelve.

Az Ön igényeitől függően olyan termékeket fedez fel, amelyek különböző típusú nyomtatást kínálnak, a szokásos mérettől (10 x 15 cm) a nagy méretig (A4, A3).

Kínálatunk tartalmaz fotónyomtatókat CISS rendszerrel, termikus fotónyomtatókat és hordozható fényképnyomtatókat NFC-vel. Hasznos olyan terméket választani, amely lehetőséget nyújt közvetlenül a fényképezőgép vagy az okostelefonról történő nyomtatásra. Ehhez ellenőrizze a Wi-Fi vagy a Bluetooth kapcsolatot (NFC-vel), de az USB portokat is, az eszközök csatlakoztatásához vagy a stick-ról történő nyomtatáshoz.

A kártyaolvasó szintén hatékony, amelyen keresztül közvetlenül a memóriakártyáról nyomtathat.

Most rendelkezésre állnak olyan fotónyomtatók, amelyek élénk színekkel nyomtatják a képeket, megtartva az optimális kontrasztot, sőt fotópapír, amely a gyűjteményed legkülönlegesebb képeit különleges textúrájú nyomatokká alakítja.

Itt megtalálhatja mind a professzionális fotónyomtatók sorozatát, amelyekkel kiváló minőségű képeket nyomtathat olcsó árakon, mind pedig hasznos tippeket a sikeresebb fotónyomtatásokhoz.

Föl