Szűrés alap
Kategóriák
more... less
Price
277 Ft 352436 Ft
Manufacturers
Filter

Képkeretek

A különleges pillanatok szép emlékekké válnak, amelyeket mindig egy különleges képkeretben őrzünk.
Az egyik legfontosabb dekoráció otthonában a képkeretek. Ugyanakkor alábecsülik fontosságukat, és szépségüket gyakran elfelejtik.
Akár keresztelőbe megy, akár a baba első születésnapjának évfordulóján, vagy olyan ajándékot szeretne készíteni, amely megmarad kedvesének emlékében, javasoljuk, hogy adjon hozzá keretet az ajándékához.
A fotók mindig emlékeztetni fogják a bennük megörökített boldog pillanatokat, ezért minden fényképhez ki kell választani a megfelelő keretet. Kínálatunk tartalmaz képkeretet gyerekeknek, vintage képkeretek, modern képkeretek fából vagy fémből. Néhányat a falakra lehet akasztani, néhányat polcra vagy éjjeliszekrényekre tehet a mellékelt támasztólábnak köszönhetően, számos stílusban és színben kaphatók, hogy tökéletesen illeszkedjenek otthona dekorációjához. Képkeretek széles választékát kínáljuk, egyszerûek és eredetiek, és eredetiséggel teliek 10x15-ös és A4-es méretű fotókhoz.
Így külön ajánlatokat készítettünk klasszikus vagy eredeti képkeretekhez, verhetetlen áron. Ha irodai képkereteket, fali képkereteket, több keretet x2 vagy akár x8 tárolóval vagy atipikus formátumú képkereteket keres, most online elérhető az egyedi színek és formák legváltozatosabb portfóliója. Csak itt találhatja meg kedvenc képkereteit, ezek mindig olcsók és bájosak maradnak.

Föl