Filctollak

A legkisebbek számára a filctollak olyan eszközök, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy új világokat alkossanak, élőbbek, boldogabbak, jobban tetszenek nekik.

Így mindent megtalál, ami hazánkban a filctollak szempontjából újat jelent. Egy filctol készlet 6, 10, 12, 30 vagy akár 50 filctolla-t tartalmazhat.

A gyerekek mindig szívesen színeznek és rajzolnak, kínálatunkban speciálisan a legkisebbek biztonságosan használható filctollak állnak rendelkezésére. A termékek kiváló minőségűek, speciális tartókba vannak csomagolva, sokféle színben és modell, például: két végű filctollak, színüket megváltoztató filctollak, textil filctollak vagy akár a legjobb gyermekek számára mosható filctollak.

Hogyan lehet megtisztítani a bőrt ?

Legtöbbször a kicsik nem korlátozódnak a színezésre és a rajzolásra csak a lepedőkre, hanem a saját bőrükre is. Eltávolíthatja a foltokat a bőrről, használhat gyógy ​​alkoholt vagy acetont.

Hogyan tisztítod a ruhákat?

A filctollakal írt ruhák megmenthetők, de a nagyobb eséllyel a siker érdekében ajánlatos minél előbb cselekedni. A foltokat gyógy alkohollal, tejjel vagy hajlakkkal lehet eltávolítani. De annak elkerülése érdekében, hogy a kicsik ne tegyék tönkre a ruhájukat, vásárolhat mosható filctollat, amelyek tintáját könnyedén mossa le szappannal és vízzel. 

Rendeljen filctollat különleges áron.

Föl