Szűrés alap
Price
2306 Ft 196230 Ft
Fedett terület
more... less
UV fényerő
more... less
Ozonizálás
more... less
UV lámpa típusa
more... less
Manufacturers
more... less
Filter

Baktericid ultraibolya lámpák

Ultraibolya lámpák sterilizáláshoz és fertőtlenítéshez

Fertőtlenítsen és tisztítson minden felületet vagy szobát baktériumölő lámpákkal! Élvezze a felületek és a levegő könnyű és gyors fertőtlenítését, minimális erőfeszítéssel! Vásároljon UV-lámpákat fertőtlenítéshez a biztonságos és hatékony sterilizálás érdekében, vegyszerek használata nélkül. Alacsony energiafogyasztás mellett az ultraibolya fény a baktériumok, vírusok, élesztők, penészspórák, algák és még a protozoonok széles skáláját semmisíti meg, tökéletes megoldás a steril környezet leggyorsabb elérése érdekében.

Biztonságos és kényelmes használat mellett ma már többféle rögzítésű baktericid lámpát kínálunk, állványos vagy mennyezeti, azzal a lehetőséggel, hogy a személyzet távollétében be lehessen ütemezni a működést. Rendeljen most UV-baktériumölő lámpát, és élvezze a fertőtlenítés legkényelmesebb és legbiztonságosabb formáját.

A remek ár és az online elérhetőség mellett gyors szállítást is kínálunk, hogy teljes mértékben megvédjük Önt az irodában, az óvodában, a váróban vagy akár otthon jelenlévő fertőzések terjedésétől.

Föl