• -49%
ProCart® Professzionális UVC HVAC 15W sterilizátor, ipari légkondicionáló berendezések számára, sterilizálás 3000 m3 / h

ProCart® Professzionális UVC HVAC 15W sterilizátor, ipari légkondicionáló berendezések számára, sterilizálás 3000 m3 / h

A termék megvásárlásával akár 5956 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 5956 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 1 191 Ft.

ProCart® Professzionális UVC HVAC 15W sterilizátor, ipari légkondicionáló berendezések számára, sterilizálás 3000 m3 / h

59 568 Ft Mentés 56 838 Ft
116 406 Ft
Adóval együtt
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
ProCart® Professzionális UVC HVAC 15W sterilizátor, ipari légkondicionáló berendezések számára, sterilizálás 3000 m3 / h
Adóval együtt
Confirma Confirma

Professzionális UVC sterilizáló légkondicionálóhoz

A levegőben terjedő betegségek, például a megfázás, akár fűtési és hűtési rendszereken keresztül is átvihetők. A beltéri levegő minőségének javítása elérhető ezzel a professzionális UVC sterilizálóval a légkondicionáláshoz. A helytől függően a HVAC rendszerből származó UV fény a tekercsekben és a légcsatornákban élő és növekvő mikroorganizmusok akár 90% -át is képes elpusztítani.

A professzionális légsterilizáló készülék UVC technológiát alkalmaz, rövid hullámokat bocsát ki a levegőben terjedő kórokozók és más mikroorganizmusok, például penész, baktériumok vagy vírusok inaktiválására. Ez a fajta eszköz végső hatással csökkenti a helyiségben lévő légszennyező anyagokat, ezáltal steril és tiszta környezetet biztosítva az egészségre.

Ennek az eszköznek a fő előnye a légzőszervek egészségének javítása. A levegőben sok olyan részecske található, amely káros a légzőrendszer egészségére, és ennek a terméknek a használatával megszabadulhatunk a por vagy pollen allergia okozta kellemetlenségektől.

Nagy sterilizációs kapacitás 3000m3 / h, biztonságos és megbízható

A készülék nagy sterilizálási kapacitással rendelkezik, a kezelt levegő áramlása óránként 3000 köbméter. 15 watt teljesítményű, és a szobák levegőjének sterilizálására szolgál. A lámpa élettartama elérheti a 9000 órát, és 3 és 5 év között használható, ha az üzemidő legfeljebb napi 8 óra.

A tisztító nyitott vagy rövidzárlat-védelemmel rendelkezik, ami jelentősen csökkenti annak elektromos meghibásodási arányát. A készülék nagyteljesítményű, anti-interferencia elektronikus előtétet használ, és egy jelzőlámpával van ellátva, amely figyeli a működés állapotát és a központi elektromos alkatrészeket.

Fotokatalizátor és UVC, működési elv

A professzionális UVC légtisztító nagyon hatékony módszer a mikroorganizmusok DNS-szerkezetének elpusztítására és módosítására. A baktériumok azonnal elpusztulnak, vagy nem képesek szaporodni. Ennek a fénytípusnak, az UVC-nek baktériumölő hatása van a C hullámhosszú UV-fény kibocsátása miatt.

Az UVC hullámhossz 253,7 nm, és ez a leghatékonyabb módszer a szoba sterilizálásához. Amikor a levegő belép az eszközbe, a fotokatalitikus reaktorban lévő fotokatalizátor UVC-sugárzás alatt aktiválódik, és oxidációs bomlási reakcióhoz vezet, O2-szuperoxid-ionokat képez, és elpusztítja a baktériumok és vírusok sejtmembránját.

Jellemzők:

- professzionális sterilizáló berendezés légkondicionáló berendezéshez;

- UVC technológiát alkalmaz, rövid hullámhosszúságú sugárzást bocsát ki;

- sterilizáló teljesítmény 15W;

- a kezelt levegő áramlása 3000 m3 / h;

- hullámhossz 253,7 nm;

- elpusztítja és módosítja a mikroorganizmusok DNS-szerkezetét;

- biztosítja a tiszta és steril levegőt a helyiségben, javítja a légzőrendszer egészségét;

- megakadályozza a baktériumok és vírusok szaporodását;

- beltéri használatra szolgál;

- az élettartam legfeljebb 9000 óra;

- sterilizálási arány ≥96,3%;

- a folmardelhid eltávolítási aránya 38,8% (Ih);

- optimális üzemi hőmérséklet 0-40 Celsius fok;

- relatív páratartalom ≤85%;

- alkalmas irodákhoz, tárgyalókhoz, nyilvános helyiségekhez vagy akár otthon;

- biztonságos használat, nyitott vagy rövidzárlat elleni védelemmel;

- ellenálló anyagokból, alumíniumból és ABS-ből készül;

- a termék súlya 1,8 kg;

- méretek 165x145x385 mm.

LSVAPH630

Adatlap

Fedett terület
15 mp
UV fényerő
15 W
UV lámpa típusa
Fali
Ozonizálás
Nem

Letöltés

Manual LSVAPH630

Letöltés (831.23k)

Purificator aer LSVAPH630

Letöltés (471.64k)
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl