Szűrés alap
Kategóriák
more... less
Price
2579 Ft 177600 Ft
Manufacturers
Ajánlott
more... less
Kerékpár típus
more... less
Kerék átmérője
more... less
Keret méret
more... less
Keret anyag
more... less
Sebességek száma
more... less
more... less
Filter

Olcsó online kerékpárok

Hogyan válasszuk ki a kerékpárt az Ön igényeinek megfelelően

Akár többet szeretne sportolni, akár csak élvezni a várost és környékét, a kerékpár vásárlása az első lépés a kondíció fenntartásához. Ezenkívül természetbarát közlekedési mód.

Tudja meg előre, és gondolja át, mire fogja használni a biciklit. Szeretné használni a hegyekben, vagy csak a városban tett sétákhoz?

Vegye figyelembe a terveit, és azt a célt, amelyre új kerékpárt szeretne szerezni. Attól függően, hogy hogyan fogja használni, és milyen tevékenységeket fog vele végezni (séták a városban, a városon kívül, a hegyekben, versenyek stb.), Meglehetősen korlátozza a végső lehetőségeit.

Íme néhány kerékpáros modell, amely megtalálható az üzletekben: roller, versenybicikli, városi kerékpár (városi kerékpár), hegyikerékpár (mountain bike), országúti kerékpár, BMX kerékpár, Cruiser kerékpár stb.

Mit kell tudni a kerékpárról, mielőtt megvásárolná

A választott kerékpártípustól függetlenül (nagyon kevés kivételtől eltekintve: trial, dirt, BMX) rendkívül fontos elem a váz és a nyereg magassága. A többi méret, például a váz hossza a kerékpár használatának típusától és attól függően, hogy sportos vagy nyugodt helyzetben van-e, eltérhet.

Akár felnőtteknek (nőknek, akár férfiaknak) vagy gyerekeknek szánt kerékpárt akar vásárolni, az egyik legfontosabb szempont a mérete.

Az a pontos méret, amelyet a magasságtól függően kell megválasztania, megtalálható a gyártó ajánlástáblázataiban, ezek a legjobb módszerek a tökéletes kerékpár megtalálásához.

A kerékpárt a magasságától függően választja. Így a magasságával arányosan a keret méretének is növekednie kell. A kerékpárok méretei hüvelykben vannak megadva, és az alsó tartó és az ülésoszlop távolságát jelentik.

Lépjen ide, és élvezze a minőségi kerékpárok legjobb online ajánlatait.

Böngésszen a rademi.hu által kínált kerékpárok körében, válassza ki, mit szeret, rendeljen, rendeljen, fizessen online vagy utánvétellel.

Föl