Termékek listája márka szerint Megir

A Megir Shenzhen, Kína, 1997-ben alakult, és jelenleg 25 éves tapasztalattal büszkélkedhet a megfizethető luxusórák nagyszabású gyártásában és exportjában. Ezen a területen szerzett hatalmas tapasztalatának köszönhetően a Megir Company jelenleg több mint 50 ország ügyfelei számára gyárt és forgalmaz OEM és ODM órákat, és így szakértővé vált a minden költségvetésnek megfelelő, kiváló minőségű kiegészítők gyártásában. Affordable Luxury!

 

A vállalat több mint 300 alkalmazott munkája révén évente körülbelül egymillió óra gyártására képes. A vállalat saját, a legfejlettebb gépekkel felszerelt, rozsdamentes acél tokgyárral is rendelkezik, és a gyártás minden szakaszában szigorú minőségellenőrzési rendszerrel rendelkezik, amelyen minden egyes tartozék áthalad.

A házon belüli gyár a teljes alkotási folyamatot összefogja: az óratervezéstől a prototípusgyártásig, a tömeggyártásig, a minőségellenőrzésig, a professzionális képalkotásig és még a videógyártásig, ami olyan nagyra értékelt átláthatóság, amely a világ minden tájáról hoz nekik ügyfeleket.

Mivel a teljes létrehozási folyamat egy biztonságos helyen zajlik, ez lehetővé teszi számukra, hogy a termékeket azonnal biztosítsák és szállítsák az ügyfeleknek.

A Megir azzal tűnik ki, hogy nagyon ügyfélközpontú, kifejezetten követi az aktuális trendeket, és mindig arra törekszik, hogy megfeleljen a meglévő ügyfelek elvárásainak, és automatikusan új potenciális ügyfeleket vonzzon.

A Megir cég legreprezentatívabb alkotásai közé tartoznak a Super-LumiNova-val, egy fluoreszkáló pigmentekből álló anyaggal feljavított svájci órák, amelyet az óra számlapjára visznek fel, és amely javítja annak észlelhetőségét éjszaka. Ez az anyag természetes vagy mesterséges fény hatására feltöltődik, és úgy működik, mint egy világító akkumulátor, ahol a fény feltölti az akkumulátort, majd folyamatosan fényt bocsát ki.

Annak érdekében, hogy folyamatosan fejlessze termékei teljesítményét és minőségét, a Megir nagy erőfeszítéseket tesz a kutatás és a tervezés terén, és ebben a tekintetben a Swiss Super-LumiNova nyolc különböző színcsaládban kapható, nevezetesen:

- BL ( kék vonal, 486 nm-es emisszió)

- GL (zöld vonal, 515 nm-es emisszió)

- VL (ibolya vonal, 440 nm-es emisszió)

- WL (fehér vonal, teljes fehér sugárzás)

- YL (sárga vonal, sárga kibocsátás)

- OL (narancssárga vonal, narancssárga kibocsátás)

- PL (rózsaszín vonal, rox-kibocsátás)

- UL (ultramarinkék vonal, ultramarinkék emisszió)

 

Ezen túlmenően a különböző tanúsítási projektek révén a svájci Super-LumiNova termékcsalád termékei kiváló minőséget értek el, és így a következő minősítéssel rendelkeznek:

- Standard osztály

- A osztályzat

- X1 fokozat

* A *Megir egyedi órakészítési szolgáltatásokat is kínál, az ügyfél által kívánt ötletek és formatervezés, valamint a folyamat első szakaszában meghatározott specifikációk és anyagok alapján. A gyártó egy útmutatót biztosít, amelynek segítségével az ügyfelek kiválaszthatják vagy javasolhatják saját egyedi órájukat.

 

A minőségre való állandó odafigyelés a Megir működésének filozófiája. A Megir mindig keresi és létrehozza a luxus termékeket megfizethető áron, kiváló minőségben, a vásárlók igényeinek és preferenciáinak megfelelően és az aktuális trendeknek megfelelően, a legjobb órákat fogja gyártani!

A Rademi.hu oldalon a Megir órák széles választékát találja, női és férfi órákat, érdekes és különleges kivitelben, különböző funkciókkal és specifikációkkal, hogy a legjobb választást tehesse meg ebben a tekintetben!

Föl