Mikulás és egyéb dekorációk a mesebeli ünnepekhez

By : Melinda - Categories : Default

A téli ünnepek varázsát a kicsiktől a nagyokig minden otthonban érezni lehet. Bármilyen korú is legyünk, a karácsonyi dekoráció elkészítésének örömét mindenki érzi majd. Természetesen a kicsik lesznek a legizgatottabbak és legjobban izgatottak a Mikulás közeledtére. A karácsonyfa mellett, amely elengedhetetlen, különböző tematikus figurákkal is feldíszítheti otthonát vagy udvarát, hogy feldobja a helyet.

Ötletek belső dekorációhoz

 

A dekorálásban rengeteg kiegészítő áll rendelkezésünkre. Csak képzelőerőre és egy kis türelemre van szükségünk. Az ízlés és az elképzelések annyira eltérőek személyenként, hogy nehéz meghatározni, milyen legyen a tökéletes dekoráció. Azt azonban tudjuk javasolni, hogyan nézne ki egy elegáns és nem túl zsúfolt dekoráció.

Nem számít, milyen színeket választasz a fadíszítéshez, van néhány olyan dísz, amely minden színösszeállításhoz illik. Természetesen az első és leggyakrabban használt dekoráció a listán a Mikulás figurája. Rengeteg modell van a piacon, a statikus Mikulástól az éneklő, táncoló és mászó Mikulásig.  KARÁCSONYI VILÁGÍTÓ BERENDEZÉSEK- FÉNYEK ÉS FIGURÁK kategóriában statikus, táncoló és éneklő Mikulást egyaránt talál.

Egy másik dekoratív hatású kiegészítő az akrilból, fémből vagy műanyagból készült, meleg fehér vagy hideg fehér LED-ekkel megvilágított rénszarvas. Amellett, hogy fényt ad, varázslatossá teszi a dekorációt is. Általánosságban elmondható, hogy ez a fajta dekoráció beltéri és kültéri helyiségekben egyaránt használható, de ahhoz, hogy biztos legyen abban, hogy a termék időjárásálló, olvassa el figyelmesen a specifikációkat.

 

Plüss manók, lámpások, különböző fadíszek a hitelesség érdekében, tematikus festmények és üveggömbök vagy zenedobozok is használhatók a belső dekorációhoz.

 

Ötletek a kültéri dekorációhoz

 

Ha nem szeretne hagyományos lámpákkal foglalkozni, amelyeket elég nehéz felállítani, választhat egy LED- vagy lézerprojektort, amely fényjátékot és mintákat vetít a ház teljes felületére Ebben a szezonban a leggyakrabban használt kivetítő típusok a csillagokkal vagy hópelyhekkel ellátott típusok.

 

A hátsó udvar dekorációjához választhat egy felfújható Mikulást beépített LED-ekkel, hogy könnyen észrevehető legyen. A felfújható Mikulások ventilátorral vannak felszerelve, amely állandó légáramlást biztosít, így mindig kellően felfújva maradnak.

Az ajtókoszorúk szintén elengedhetetlen kellékei a szezonnak. A legjobb koszorú kiválasztásához az ajtó méretéhez kell viszonyítani, hogy ne válasszon túl nagy vagy túl kicsi koszorút. A fenti dekorációkhoz képest a koszorúk személyre szabhatók, ha virágüzletben vásárolja őket. Ha koszorút szeretne vásárolni egy üzletben, akkor biztos, hogy talál egy olyan mintát, amely megragadja a szemét a különböző minták miatt.

Share this content

Add a comment

 (with http://)

Föl