Miért válasszon mini vezeték nélküli billentyűzetet?

- Categories : Default

Legalább egyszer már elgondolkodott azon, hogyan szabadulhatna meg a billentyűzet és az egér kábeleitől, amelyek mindig útban vannak, amikor takarít, vagy amikor távol akar maradni a számítógéptől vagy az Smart TV-től. Dobja el a klasszikus vezetékes billentyűzetet, és válasszon egy vezeték nélküli billentyűzetet, amely kényelmet és mozgásszabadságot biztosít.

vezeték nélküli mini billentyűzetek azért keresettek, mert sokoldalúak és nagyszerűek mind a számítógéphez, mind az okostévéhez, Xboxhoz, PS-hez vagy okostelefonhoz. A mini billentyűzetek jellemzője, hogy ergonomikus formájúak, és a legtöbbjük egér helyett beépített érintőpaddal rendelkezik, így 2 az 1-ben eszközként funkcionálnak.

mini tastatura tip telecomanda

Hogyan válasszuk ki a megfelelő vezeték nélküli billentyűzetet

Az első és legfontosabb szempont a billentyűzet kiválasztásakor az, hogy milyen célra vásárolja meg. Ha a fő tevékenység, amihez billentyűzetet szeretne, a gépelés, akkor egyértelműen olyan szabványos billentyűzetre van szüksége, amelyet kifejezetten erre terveztek. A mini billentyűzetek nagyon praktikusak az íráshoz is, amikor nem kell hosszú szövegeket írni, ugyanakkor remekül használhatóak az interneten való böngészéshez vagy akár játékhoz is. Mielőtt billentyűzetet vásárolna, tudnia kell, hogy mi a fő tevékenysége, amelyhez billentyűzetet szeretne vásárolni.

Ha sötétben szeretné használni a billentyűzetet, akkor válasszon megvilágított billentyűzetet. A billentyűzet kategóriában egyszínű és RGB megvilágítású billentyűzeteket egyaránt talál. A háttérvilágítás segít abban, hogy sötétben is jól lássa a billentyűket, megkönnyítve a munkát, amikor nem akar senkit sem zavarni a villanykörte világításával. A beépített világítás a láthatóság mellett modern és innovatív jelleget kölcsönöz a billentyűzetnek.

mini billentyűzetek több szempontból is nagyon előnyösek. Ezek általában billentyűzet- és egérfunkciókkal is rendelkeznek egy eszközben. Ráadásul a vezeték nélküli billentyűzetek megkímélik Önt a ház körül heverő kábelektől, amelyek egy ponton útban lehetnek, és idegesítővé válhatnak. Ha a kényelemről van szó, egy mini vezeték nélküli billentyűzettel teljes mértékben kiélvezheti azt. A kanapéról vagy az ágyból böngészhet a neten vagy játszhat a játékokkal, és elfelejtheti a kábelek használatát, amelyek korábban korlátozták Önt.

 

mini tastatura bluetooth

Miért válasszon mini vezeték nélküli billentyűzetet

Bár azt gondolhatod, hogy egy mini billentyűzet nem lehet olyan hatékony a dokumentumok szerkesztéséhez vagy a szövegek írásához, ez a billentyűzet éppen az ellenkezőjét bizonyította. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően nagyon könnyen kézben tartható, megkönnyítve a gépelési sebességet. A minibillentyűzet nemcsak gépeléshez elég praktikus, hanem internetezéshez vagy játékhoz is használható. Egy eszközben lesz billentyűzet és egér is. Most már hátradőlhet a kanapén, és élvezheti a böngészést. Az interneten való keresés igazi élvezet lesz egy ilyen billentyűzettel.

Gyors és egyszerű csatlakozás. A billentyűzeteket általában vezeték nélküli vevőegységgel látják el, amelyet a billentyűzetet használni kívánt eszköz USB-portjába kell csatlakoztatni. A kompakt méretnek köszönhetően könnyen magával viheti bárhová.

Javaslatok

tastatura iluminata

Rii X8 Mini Qwerty billentyűzet - a hagyományos billentyűzet és egér előnyeit nyújtja. Vezeték nélküli kapcsolat akár 10 méteres távolságig, kiválóan alkalmas böngészésre, dokumentumok szerkesztésére vagy játékra. Ezen kívül a mini billentyűzet RGB LED-es megvilágítású, és 8 világítási móddal rendelkezik.

mini tastatura

 

Rii X1 Mini Keyboard - kompatibilis a PC-vel, Android TV box, Xbox 360, PS3, házimozi és IPTV. Beépített ultraérzékeny érintőpaddal és 69 qwerty billentyűvel rendelkezik. Az akkumulátor hatékony kezelése érdekében automatikus alvó és automatikus ébresztési funkciókkal rendelkezik.

telecomanda cu tastatura

MX6 3 az 1-ben mini billentyűzet - kompatibilis Windows, Mac, Android, Linux, Xbox és PS4 rendszerekkel. Egyetlen eszközben egy mini billentyűzet, air mouse és távirányító funkcióit kapja meg. Az alacsony energiafogyasztás érdekében a mini billentyűzet alvó üzemmódba kapcsol, ha 3 percnél tovább nem használja.

tastatura gaming

Rii i28 mini billentyűzet - ergonomikus és kompakt, a beépített mikrofonnak és fejhallgató-csatlakozónak köszönhetően olyan alkalmazásokkal is kompatibilis, mint a Skype vagy a chat. Csatlakoztatható PC-hez, notebookhoz, Smart TV-hez, HTPC-hez, Android TV Boxhoz és így tovább. Innovatív kialakítás érintőpaddal és multimédiás gombokkal.

Az Intelligens mini wireless billentyűzetek kategóriában számos modell közül választhat. 

Share this content

Add a comment

 (with http://)

Föl