Miért válasszon felfújható buborékfóliát?

- Categories : Default

A szállítás során a termékek megsérülhetnek, ha nincsenek megfelelően csomagolva, különösen a törékeny, érzékeny termékek. A csomagolási módszerek közül a buborékfólia bizonyult a leghatékonyabb védelmi módszernek.

Az üzletekben kapható fóliatípusok természetesen változatosak, de nem mindegyik egyformán hatékony. Ha nagy mennyiségű csomaggal rendelkezik, akkor minden bizonnyal a csomagolási költségekkel is számolnia kell.

 

Folie cu bule

A leggyakrabban használt buborékfólia típusok

 

Klasszikus buborékfólia - Mindannyian kaptunk már legalább egyszer buborékba csomagolt terméket, amit kipukkasztunk szorakozva. De bármennyire is segítene nekünk stresszoldó hatásával, ez a fajta fólia nem bizonyult olyan praktikusnak és gazdaságosnak, ha nagy mennyiségről van szó. Mivel a buborékokat közvetlenül felfújják, a tekercs nagy tárolóhelyet igényel.

 

Felfújható buborékfólia - A legjobb megoldás a felfújható buborékfólia. A légpárnákat egy kifejezetten buborékfóliához tervezett gép segítségével fújják fel, ami jelentősen csökkenti a költségeket és a tárolási helyet.

Folie impachetat

Miért válassza a felfújható buborékfóliát?

 

A fóliatípus számos olyan előnnyel jár, amely meggyőzi Önt arról, hogy lemondjon a hagyományos fóliáról.

Az első előny a helytakarékosság. A klasszikus buborékfóliát közvetlenül felfújt buborékokkal szállítják, ami sokkal több tárolóhelyet igényel, mint a felfújható buborékfólia, amelyet a termék csomagolásakor a helyszínen fújnak fel.

A légpárnák méretétől függően egy tekercs felfújható buborékfóliával majdnem 12-szer többet tud csomagolni, mint hagyományos buborékfóliával, mivel a dobozban lévő hely sokkal gyorsabban kitöltődik.

A felfújható buborékfólia használatával a csomagolt köbméterenkénti költség akár 14-szer kevesebb lesz, mint a hagyományos fólia köbméterenkénti költsége.

A tekercsek közötti méretkülönbség nagyon nagy. A buborékfólia tekercsek mérete legfeljebb 40 cm x 17 cm, míg a hagyományos buborékfólia tekercsek mérete 1 m x 0,5 m.

 

Folie cu bule

A buborékfólia használatának előnyei egyértelműek, és a hosszú távú költségek jelentősen csökkennek. A csökkentett költségek mellett az ilyen fólia által nyújtott védelem nagyon magas. A légpárnák nagy mérete a lehető legjobban tartja a terméket a dobozban anélkül, hogy extra fóliára lenne szükség.

Bár elsőre a buborékfóliázó gép megvásárlásának költségei kissé magasnak tűnhetnek, a pénz viszonylag rövid idő alatt megtérül. Egy ilyen gép használatához nem kell különösebb képzettséggel rendelkeznie.

Buborékfólia gép 

Költséghatékony választás raktárak, üzletek és kisebb gyárak számára! Könnyen kezelhető, és nem igényel sok tárolóhelyet. Percenként 12 méter fóliát képes felfújni, ami az egyik leggyorsabb gép a kategóriájában. Amellett, hogy pénzt takaríthat meg, egyetlen géppel racionalizálhatja vállalkozását.

 

ITT találja a buborékfóliázó gépünket.

masina pentru folie cu bule

Share this content

Add a comment

 (with http://)

Föl