Kültéri játékok - Garantált szórakozás a kicsiknek!

By : Melinda - Categories : Default

A nyári vakáció a legjobb, különösen a kicsik számára, akik jól megérdemelt szünetet kapnak az óvodától vagy az iskolától, és pontosan azt tehetik, amit a legjobban szeretnek, vagyis játszhatnak! A nyár a legjobban várt évszak, és a gyönyörű idő arra ösztönöz, hogy több időt töltsünk a szabadban, amit a gyerekek nagyon kedvelnek, szeretnek a parkban, az udvaron játszani, biciklizni, krétával színezni, homokban játszani, megmártózni a medencében, és egyszerűen csak jól érezni magukat odakint, amíg a nap tart.

Bár imádnak kint játszani, a kicsik nagyon hamar megunják, mindig mást akarnak játszani, más játékokat, más játékokkal, és nekünk szülőknek különböző módokat és tevékenységeket kell találnunk, hogy lefoglaljuk és lekössük őket. A legjellemzőbb termékek, amelyekkel le tudjuk foglalni a kicsiket, szórakoztató és izgalmas módon, ezek a kültéri játékok, amelyek ideálisak a szabadtéri játékhoz, otthon vagy a nyaralás alatt!

Jucarii de exterior

Ebben a tekintetben néhány kültéri játékot ajánlunk, amelyek ideálisak a kinti játékhoz, olyan termékeket, amelyeknek a kicsik örülni fognak:

Játszóház 3 az 1-ben

A játszótér az egyik kedvenc helyük, és az a javaslat, hogy egy csúszda vagy egy játszóház legyen az udvaron, biztosan örömet jelent nekik. Ebben a témában azt javasoljuk, hogy fordítsa figyelmét egy 3 az 1-ben játszóházra, egy játszóházzal, kerttel és csúszdával ellátott szórakoztató készlet , amelyet a gyerekek imádni fognak. Színes, mint egy rajzfilmes játszóház, ideális magasságú a kicsik számára, biztonságos és tartós anyagokból készült, egy ilyen játszóház minden gyermek számára ideális.

Piknik asztal padokkal

Ahogyan magunknak is kiválasztunk egy teraszbútor szettet, ez a piknikasztal padokkal tökéletes vásárlás a kicsiknek. Egyen a szabadban, fogyasszon el egy finom falatot, rajzoljon, fessen, kirakjon puzzle-t, vagy egyszerűen csak szocializálódjon és játsszon más gyerekekkel egy számukra ideális "bútordarab" mellett.

Kertészeti készlet

A felnőttek által végezhető tevékenységek a kicsiknek is örömet okoznak, és ha a megfelelő eszközökkel dolgoznak, nagyon izgatottak lesznek! Ha pedig a kicsik szeretnek kertészkedni, akkor ez az ásóval, gereblyével és locsolóval ellátott játékkocsi a tökéletes játékkészlet számukra. Ezzel a játékkal ők is "segíthetnek" a kertben, szórakozva és játszva a kerti játékokkal. A kerti szett mellett egy kőműves szerszámkészletet is vásárolhatunk, amely szintén leköti a gyerekeket.

Homokozó készletek

A homokkal való játék minden gyermek egyik kedvenc elfoglaltsága, kortól függetlenül, és ha egy doboz finom homokot helyezünk el az udvaron, és vásárolunk egy homokkészletet, amely lapátból, gereblyéből és különböző édeskés formákból áll, eljátszhatnak , várakat és alakzatokat építhetnek a homokban, nagy örömet szerezhetünk nekik!

Egy másik sorrendben az ötletek között a nyár is forró napokkal fogad minket, és az ilyen napokra is választhatunk néhány szórakoztató játékot, amelyek lehűtik a kicsiket többek között:

Vízpermetező

A játék rendkívül szórakoztató, ráadásul vízzel fogja lehűteni a kicsiket, valahányszor áthaladnak a körön, 12 lyuk van rajta, amelyeken keresztül vizet permetez. Ez a vízijáték locsoló könnyen összeszerelhető, és garantálja a szórakozást minden nyári napra!

Vízipisztoly vagy vízipuska

Mi lehet szórakoztatóbb egy vízipisztolyos csatánál? Akár gyermekenként, akár családtagonként választasz vízipuskát vagy vízipisztolyt, a szórakozás garantált! Ezek a játékok a gyerekek kedvencei közé tartoznak, és a vízipuskacsaták a legszórakoztatóbbak.

Összefoglalva, a sikeres nyár, a szórakozás és a felejthetetlen pillanatok érdekében kiválaszthatja áruházunkból a legreprezentatívabb kültéri játékokat, a nyár folyamán a gyermekek számára tervezett elemeket!

Share this content

Add a comment

 (with http://)

Föl