Kerti napernyő a kedvenc pihenőhely kialakításához

- Categories : Hírek

Kerti napernyő a kedvenc pihenőhely kialakításához

 

A meleg évszak beköszöntével a lehető legtöbb időt szeretnénk az udvaron vagy a kertben tölteni, hogy a bent tartó hideg évszak után friss levegőn lehessünk. Akár egyedül szeretne üldögélni és élvezni egy frissítő italt, akár grillezni szeretne a barátaival vagy a családjával, szüksége lesz egy kis árnyékra, ha túl forró a nap.  Mi lehet szebb, mint a szabadban reggelizni? Az extra kényelem érdekében a kerti bútorok mellett szükség lesz egy kerti napernyőre vagy napellenzőre is, amely megvédi Önt a napsugaraktól vagy a váratlan nyári esőtől.

 

kerti napernyő

 

Miért válasszon egy napernyőt a kertjébe ?

 

A meleg évszak érkezése minden bizonnyal mindenki számára az év legjobban várt időszaka. Egy pihentető hely az udvaron vagy a kertben segít feltöltődni. A szabadtéri étkezőhelyeket általában egy pavilonban alakítják ki, amely sok árnyékot biztosít. Egy pavilon azonban elég sok helyet igényel, és nagyobb udvarok és kertek számára alkalmas.

Ha korlátozott a hely, akkor a kerti napernyő ideális megoldás az Ön számára. Amellett, hogy nem foglal sok helyet, a nap állásának megfelelően döntheti, így mindig van árnyék. A kerti napernyők másik előnye, hogy a legtöbbjüknél lehetőség van a magasság beállítására. Egy napernyő könnyen mozgatható oda, ahol szükséges.

 napellenző

 

Kerti napellenzők

 

Egy másik lehetőség az árnyékolásra egy napellenző, amely sikeresen helyettesítheti a napernyőt vagy a pavilont. A napellenzőhöz 3 vagy 4 rögzítési pontra van szükség, az alakjától függően. A napellenzőkhöz használt anyag vízálló, ami azt jelenti, hogy nem engedi át az esőt. A napellenző előnye, hogy nem kell feltétlenül háznál lakni, akár erkélyre is alkalmas. Akár házban, akár egy lakótömbben lakik, kialakíthatja régóta megálmodott pihenőhelyét.

kerti napernyő

 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő kerti napernyőt

 

Az napernyő magasságát gondosan kell megválasztani, hogy tudjon alatta járni, anélkül, hogy le kellene hajolnia, ami a legtöbb esetben kényelmetlen lehet. Az ideális magasság 2,5 és 3 méter között van. A legjobb, ha olyan napernyőt választ, amelynek magassága beállítható, így a magasságot az Ön igényeihez igazíthatja.

A napernyő formáját az asztal formájának és a rendelkezésre álló helynek megfelelően kell kiválasztani. A legnépszerűbb napernyő forma, kerek vagy nyolcszögletes/hatszögletes, amely szinte minden kerti stílushoz illik. A modern berendezésű kertekbe választhat egy négyzet alakú napernyőt, amely eleganciát kölcsönöz a helynek.

A Kempingcikkek kategóriában napernyőket és napellenzőket talál a pihenőterületre, valamint sok más otthoni és kerti terméket.

 

Share this content

Add a comment

 (with http://)

Föl