Keretek és fényképalbumok az élethű emlékekhez

By : Melinda - Categories : Default

A technológiának köszönhetően életünk legfontosabb pillanatait képekben is megörökíthetjük. Legyen szó születésnapról, esküvőről, keresztelőről vagy ünnepségről, a fényképek mindig is a legnépszerűbb módja az emlékek életben tartásának. Bár a fényképek manapság egyre inkább digitális formátumban vannak jelen, még mindig vannak olyanok, akik a fizikai formátumú fényképeket részesítik előnyben, hogy szeretteiknek ajándékozhassák őket, vagy hogy biztosak lehessenek abban, hogy még évekig élvezhetik őket.

 

Így a legjobb módja annak, hogy a fényképeket nagyszerű állapotban tartsa, a különböző formájú és kivitelű fotóalbumok. A legnépszerűbb fotóalbumok közé tartoznak a keresztelőalbumok és az esküvői albumok. A keresztelő és az esküvő a legfontosabb pillanatok az ember életében, ezért a legtöbb ember fotósokat és videósokat választ, hogy megörökítsék ezeket a pillanatokat.

 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő fotóalbumot?

Az  ESKÜVŐI FOTÓALBUMOK és a FOTÓALBUMOK GYEREKEKNEK kategóriában az Ön igényeinek megfelelő fotóalbumok széles választékát találja. Könnyedén kiválaszthatja albumát a következő kritériumok alapján:

 

Tárolókapacitás - nagyon fontos szempont az album tárolókapacitása. Természetesen a fényképek számát nem kell pontosan tudni, de jó, ha az album kiválasztásakor tudunk egy hozzávetőleges számot, hogy elég tágas legyen.

 

Támogatott fényképformátum - a fényképformátumok meglehetősen változatosak, de a leggyakoribb a 10x15-ös formátum. A fényképek formátumán kívül a fényképek tájolására is figyelnie kell (portré vagy tájkép).

 

Személyre szabható vagy sima borító - választhat sima borítójú fotókönyvet, vagy olyat, amely lehetővé teszi, hogy a borítót személyre szabja, és így még személyesebbé tegye, hogy Önt képviselje.

 

Megjegyzés helye - egyes albumokban van megjegyzés helye, amely lehetővé teszi, hogy néhány szót írjon minden egyes fotóhoz.

rame foto

A képkeret kiválasztása:

Szintén a fotós szférában találhatók a képkeretek. Az emlékekkel teli album mellett otthonának, irodájának vagy egyéb helyiségeinek dekorációját is kiegészítheti a szeretteiről készült fotókkal. A KÉPKERETEK kategóriában asztali és fali képkereteket egyaránt talál az egyszerűtől az extravagánsig. A képkeretek nagyszerű ajándékot jelenthetnek szeretteinek, ha egy sokatmondó fényképet szeretne nekik adni. Természetesen a képkeretek egy étterem, kávézó vagy nyilvános helyiségek díszítésére is használhatók különböző személyiségekkel, természeti képekkel és egyebekkel.

Szobadíszítés - a dekorációtól függően választhat modern, vintage vagy klasszikus keretet.

Méret és a fényképek száma - a keretek különböző méretűek és lehetnek egy (egy fényképhez) vagy több (több fényképhez).

Eseménytéma - a fotóalbumokhoz hasonlóan a keretek is kategorizálhatók esemény szerint. Ha ez egy szokásos ajándék vagy évforduló, akkor választhat klasszikus vagy vintage keretet, de ha esküvő vagy keresztelő, akkor a témához illő keretre van szüksége.  

Share this content

Add a comment

 (with http://)

Föl