Három ideális termék a megfelelő irodai testtartásért

By : Melinda - Categories : Default

Sokan végeznek irodai munkát, olyan munkát, amely sok órányi, statikus üléssel jár, ami idővel súlyos következményekkel járhat a szervezetre nézve. Az irodai dolgozók leggyakoribb problémái közé tartoznak a nyaki és az ágyéki fájdalmak, a kéz- és lábfájdalmak, a zsibbadás, az izomösszehúzódások stb., amelyek mind a hosszan tartó helytelen testtartás negatív aspektusai. Bár tanácsos egy bizonyos időpontban felkelni, mozogni a pihenés érdekében, sok olyan eset van, amikor rengeteg munkánk van, és egyszerűen megfeledkezünk az idő fogalmáról, elveszünk a napi teendőkben, és ekkor bosszantó fájdalmakkal szembesülünk, amelyektől nagyon nehezen szabadulunk meg, és amelyek megakadályozzák, hogy kedvenc szabadidős tevékenységeinket élvezhessük. Annak érdekében, hogy helyes és pihentető pozíciót érjünk el, amikor hosszú órákat dolgozunk az irodai székünkben, és ugyanakkor munka közben is élvezzük a kényelmet, a következő sorokban 3 ideális terméket ajánlunk a helyes és előnyös irodai pozícióhoz. Íme a termékeink:

Cadru birou reglabil

Ergonomikus irodai szék

Az irodai munka egyik legfontosabb beszerzése kétségtelenül az ergonomikus szék! Ez az ergonomikus irodai szék kifejezetten arra készült, hogy a testet megfelelő pozícióban támogassa, amikor nap mint nap órákon át ül és dolgozik. A szék háttámlája ergonomikus kialakítású, amely a hosszan tartó és kényelmetlen ülés okozta hátfájás megelőzésére és enyhítésére szolgál. Ráadásul a szék magassága 90 és 102 cm között állítható, így pontosan úgy állíthatja be a széket, ahogy Önnek kényelmes, hogy a lába kényelmesen a padlón legyen, a keze pedig természetes, nyugodt helyzetben legyen a számítógép használata vagy egyéb feladatok elvégzése közben.

Sit – Stand Állítható íróasztal

Egy másik ideális termék a munkaterület javítására a Sit - Stand állítható íróasztal, egy olyan munkaasztal, amely lehetővé teszi, hogy ülve vagy állva dolgozzon, ahogyan Önnek szüksége van rá, vagy ahogyan szeretné. Az asztal egy felülettel rendelkezik a monitor vagy a laptop számára, valamint egy felülettel a billentyűzet és az egér számára, mindkettő nagyvonalúan méretezett, így nem érez zsúfoltságot a munkaterületén. Az íróasztal magassága is állítható, 14 cm-től 51 cm-ig állítható, ami a maximális méret, és ideális azok számára, akik egyenes, álló helyzetben szeretnek íróasztaluknál dolgozni, akár rövid ideig is. Ráadásul az asztalon egy nyílás is található okostelefonja vagy táblagépe számára, így minden szükséges kütyü kéznél lehet. Tartós és extra minőségű anyagokból készült, igényeinknek megfelelően méretezett, állítható magasságú, így bárki számára alkalmas, aki irodai munkát végez, ez a munkaasztal kétségtelenül figyelemre méltó vétel, és jótékonyan hat a testtartásunkra.

Elektromos íróasztal keret

Az egyik leginnovatívabb termék a statikus, íróasztalos munkát végző emberek számára ez az állítható íróasztalkeret, amely kiváló és hasznos megoldás a helyes és megfelelő testhelyzethez, ha hosszú ideig ülve dolgozunk. Ez az íróasztalkeret megadja a szabadságot, hogy pontosan úgy alakítsuk ki a munkaterületünket, ahogyan szeretnénk, egy praktikus íróasztallal, amelyet a preferenciáink és igényeink szerint állíthatunk be. Ez a keret maximum 150 kg súlyt bír el, a magassága pedig 64 és 129 cm között állítható, így ülve és állva is dolgozhatunk, ha túl nagy nyomást érzünk a hátunk alsó részére. A keret ráadásul egy gombokkal ellátott vezérlőpanellel és 4 programmal van felszerelve, amelyeket igényeink szerint előre beállíthatunk, a munkastílusunktól és testhelyzetünktől függően meghatározott és kényelmes magasságban. A keret egyszerű, modern és elegáns dizájnnal rendelkezik, tartós és megbízható anyagokból készült, és tökéletesen kombinálható az asztallapjával, függetlenül attól, hogy az milyen anyagból készült.

Tehát, ha irodai munkát végez és hosszú órákon át ülve dolgozik, ha problémákat és fájdalmakat érez, akkor arra biztatjuk, hogy válasszon okosan és előnyösen az egészsége érdekében, és vásároljon ergonomikus, állítható és testre szabható termékeket az Ön preferenciáinak és igényeinek megfelelően!

Share this content

Add a comment

 (with http://)

Föl