Gyerekjátékok, társasjátékok - mit csinálhatuk a hideg és esős napokon?

- Categories : Default

A hideg évszakok beköszöntével már nem tudunk annyi szabadtéri tevékenységet végezni, ezért több időt tölthetünk bent, és mivel a kicsiknek rengeteg energiájuk van, különböző tevékenységeket és játékokat kell találnunk nekik, hogy ösztönözzük és lekössük őket, mert nagyon gyorsan unatkoznak. Nyilvánvaló, hogy a kinti játék sokkal érdekesebb, és sokkal könnyebb is megtalálni a játékukat bármiből, de az otthon játszható játékok tekintetében nekünk, szülőknek leleményesebbnek kell lennünk, és szórakoztató játékokat kell találnunk a gyerekeknek, és olyan tevékenységeket, amelyeket együtt végezhetünk. Az otthoni játék is lehet érdekes, de az általunk tervezett játékokat és tevékenységeket a kicsik preferenciáihoz és életkorához kell igazítani, ezek fontos szempontok, amelyeket figyelembe kell vennünk, ha azt szeretnénk, hogy a rossz napok szépek és eredményesek legyenek.

Hogyan alakítsuk a játékokat a gyermek érdeklődési körének és életkorának megfelelően?

Nyilvánvaló, hogy ami egy 3 évesnek megfelelő, az egy 6 évesnek nem izgalmas, és fordítva, és ha egyesek inkább festeni szeretnének, mások inkább orvososdit játszanak, és ebben az értelemben a kicsik preferenciáihoz és életkorához kell alkalmazkodnunk és a tevékenységeket aszerint végeznünk, hogy mi a kicsik preferenciája és életkora. Előállhatunk érdekes ötletekkel, de nem biztos, hogy azt a reakciót kapjuk, amit szeretnénk, és valószínűleg az a legjobb, ha a "játék" témáját úgy közelítjük meg, hogy konzultálunk a kicsikkel, és közösen hozunk döntéseket.

Jucarii

Így a következő sorokban bemutatunk néhány ötletet a házi játékokhoz, hogy szórakoztató időt töltsön el a kicsikkel:

Klasszikus beltéri játékok:

Puzzle- Az egész család számára a legjobb játékok közé tartoznak a puzzle-ok, és mivel e termékek sokszínűsége igen változatos, a kicsik számára is inspiráló és életkoruknak megfelelő választást tudunk hozni! Választhatunk nagyméretű darabokkal és aranyos mintákkal ellátott kirakósokat, amelyek ideálisak a kisebbeknek, a nagyobbaknak pedig kedvenc rajzfilmfigurákkal, hercegnőkkel, autókkal, rengeteg képpel, mintával és variációval ellátott kirakósokat, amelyek közül kiválaszthatjuk a reprezentatív darabokat!

Kártyajáték - A kártyajátékok az egész család számára alkalmasak! Klasszikus játékok, új és izgalmas játékok vagy éppen oktató játékok, a kártyajátékok kínálata nagyon gazdag, és mi is jól tudunk választani! Ezek a kártyajátékok egyaránt megtalálhatók kisgyermekeknek (tárgyak, állatok stb. tanulása és felismerése) és nagyobbaknak (társasjátékok, matematikai tanulási játékok, oktató játékok stb.).

Remi - Számunkra, felnőttek számára a Remi olyan játék, amely kedves emlékeket ébreszt, és mivel nagyon könnyen megtanulható, az egész család számára élvezetes tevékenységgé válhat, egy versenyjáték, amely sokkal szebbé teszi esős délutánjainkat!

Sakk - Vannak gyerekek, akik rajonganak ezért a különleges játékért, és csodálatos élmény egy hasonlóan szenvedélyes szülővel együtt játszani!

Puzzle

Kreatív játékok:

Ez a két tevékenység a gyerekek kedvenc elfoglaltságai közé tartozik, mind a kisebbek, mind az idősebbek körében, és mellettük mi is jól érezhetjük magunkat, egy kicsit több gyerekkorunkban, amikor olyasmit csinálunk, amit gyerekkorunkban szerettünk! Ennek kapcsán választhatunk egy gyerekrajzkészletet, krétával, filctollal, ceruzával és vízfestékkel, egy komplett kreatív készletet, amit nagyon fognak élvezni!

Gyurma vagy homok modellezés - A modellezési tevékenységeket a kicsik imádják, és órákig játszhatnak, amikor aranyos formákat készítenek gyurmából vagy kinetikus homokból! A fantáziájukat, kreativitásukat és kézügyességüket fejlesztő modellezőkészletek tökéletes időtöltést jelentenek a hideg napokon és azon túl is!

Kreatív ékszer készletek - Ezek a játékok leginkább a kis hercegnőknek valók, akik szeretik a csillogó és színes ékszereket, de ez nem általánosságban igaz, hiszen a kisfiúk is szenvedélyesen tudnak készíteni és alkotni kiegészítőket! Válassz tehát egy kreatív ékszerkészítő készletet, és hagyd, hogy a kicsik jól érezzék magukat!

Nisip kinetic

Oktatási játékok

Mágneses játékok - A jelenleg nagyon népszerű mágneses készletek a legérdekesebb és legoktatóbb játékok közé tartoznak a gyermekek számára! Az építőjátékok elősegítik a képzelőerejüket, a kézügyességüket és a motorikus készségeiket, és ami ennél is több, minden alkalommal, amikor játszanak, valami újat hozhatnak létre, egy fantáziavilágot, ahol szuperhősök, mesehősök, vagy bármi lehet belőlük, amit csak akarnak!

Fából készült játékok - A játékok és játékszerek tekintetében a legjobb ajánlások között szerepelnek a fából készült játékok, a termékek gazdag választéka, amelyek közül inspirálóan választhatunk, mint például építőkockák, szerepjátékok (orvosi készlet, mágneses tábla, formákat, betűket, számokat stb. tartalmazó oktató kirakós játékok).

Szerepjáték - Az utánzó játékok nagyon tanulságosak lehetnek a kicsik számára, és akár orvost játszunk együtt, akár tűzoltónak állunk, akár valami rosszat javítunk, megtanulják a munka fontosságát, a segítségnyújtást, a nagyobb felelősségtudatot és azt, hogy megértsék, hogyan működik a világ körülöttük! Szóval bármi is legyen gyermeked hobbija, ezek a szerepjátékok ideálisak a borús napokon, és a játékuk tele lesz tanulással!

Seturi magnetice

Az otthoni játéknak nem kell unalmasnak és monotonnak lennie, és minden nap végezhetünk érdekes tevékenységeket! Játsszunk, színezzünk, alkossunk, tanuljunk új dolgokat, főzzünk együtt, és használjunk ki minden pillanatot, amit a kicsinyeinkkel tölthetünk. Érdekes játékokkal, fejlesztő játékokkal és játékkedvvel szép napokat tölthetünk el, még akkor is, ha kint hideg van! Így a rademi.hu oldalon inspirálóan választhatunk, ha játékokról és játékszerekről van szó, inspirálódhatunk és érdekes tevékenységeket hozhatunk létre, amelyeket a hideg évszakban is együtt végezhetünk a kicsikkel, és ami ennél is több, egyszerűen és könnyen hozzájárulhatunk a fejlődésükhöz, harmonikus módon, játékkal, ahogyan azt jelezzük és élvezzük!

Share this content

Add a comment

 (with http://)

Föl