Forró légfritőz - ízletes és egészséges

By : Melinda - Categories : Default

Az egészséges életmód elég nehéz feladat, de nem lehetetlen. Lehet, hogy úgy gondolja, hogy nehéz alternatívát találni a korábban fogyasztott egészségtelen ételek helyett. Nos, a legtöbb esetben van megoldás, amikor ugyanazt az ételt más, sokkal egészségesebb módon is meg lehet főzni. Ha szereti a sült ételeket, akkor a forrólevegős fritőz tökéletes alternatíva arra, hogy ne mondjon le kedvenc ételéről.

 

Hogyan működik a forrólevegős fritőz? 

Bizonyára már van vagy volt már hajlama arra, hogy elektromos sütőt vásároljon. A légsütő ugyanolyan működési elvű, mint az elektromos sütő. A forró levegő körbejárja az ételt, és ropogós, barnára sült külsőt eredményez. Az ételeket már nem kell olajban sütni, esetleg csak egy kanálnyit adhat hozzá, hogy a hagyományos sütéshez hasonló ízt kapjon. Bár az ételt nem olajban sütik, az íze nagyon hasonló lesz.

Friteuza

Az Air Fryer használatának előnyei

 

Az élelmiszerekben lévő zsírt meglehetősen nagy százalékban távolítja el. A forrólevegős sütés bizonyítottan akár 75%-kal csökkenti az ételek zsírtartalmát. Bár az olajban főzött ételek nagyon ízletesek, a túlzott zsírtartalom számos egészségügyi problémát okozhat, amelyek befolyásolhatják mindennapi életünket.

 

A forrólevegős sütés sokkal egészségesebb, mint a hagyományos olajban sütés. Az ételek sokkal egészségesebben főzhetők, és az ételek nem veszítik el tulajdonságaikat. A forrólevegős sütő használatával olyan ételeket fogyaszthat, amelyeknek alacsony a zsír- és kalóriatartalma, valamint a hagyományos módon sült ételekben található káros vegyületek.

 

Helyet takarít meg. A kompakt kialakításnak köszönhetően még a legkisebb konyhában is praktikus. Egy ilyen sütő sikeresen helyettesítheti az elektromos sütőt. Kompakt mérete mellett a modern kialakításnak köszönhetően könnyen illeszkedik bármilyen dekorációhoz.

 

Könnyen és intuitívan használható. A fritőzök általában könnyen kezelhető kezelőpanellel vannak felszerelve, és nincs szükség részletes használati utasításra. A főzési hőmérséklet az állítható termosztát segítségével állítható, így Ön szabályozhatja a főzés mértékét. A főzési időt is kiválaszthatja a főzési szint szabályozásához. A vezérlőpanel az ábrákkal bárki számára könnyen kezelhető.

Friteuza cu aer cald

Mit lehet sütni egy forrólevegős fritőzben?

 

A legtöbbünknek a sültkrumpli és a hús jut eszébe, ha meghalljuk a szót. A forrólevegős technológia lehetővé teszi, hogy a fent említetteken kívül más ételeket is készítsünk. Például pizzát, zöldségeket, garnélarákot, félkész ételeket vagy akár süteményt is süthet.

 

Ha egészséges életmódot szeretne folytatni, de nehezen mond le a sült ételekről, akkor most megtalálta a megoldást. Az olajmentes sütővel nem kell lemondania kedvenc ételéről.

ProCart márkájú forrólevegős fritőz

 

A ProCart forrólevegős fritőz nagyméretű, 2,5 literes kapacitással rendelkezik, ami szabad utat biztosít a főzéshez. 1200 W-os teljesítményével nagyon gyorsan felmelegszik, és túlmelegedés elleni védelemmel van felszerelve. A fűtési hőmérséklettől függetlenül a fogantyú hűvös marad, így a készülék működtetése közben nem áll fenn az égés veszélye.

A modern és stílusos kialakítású sütő már az első használattól kezdve megfelel az elvárásoknak. A hőmérséklet 80 és 200 Celsius-fok között állítható, az időszabályzóval pedig 1 perc és 30 perc között állítható be a főzési idő.

Ezenkívül a sütőhöz egy receptkönyv is tartozik, amely segít az ételek változatosabbá tételében és az ízletes, mégis egészséges ételek élvezetében.

 

Share this content

Add a comment

 (with http://)

Föl