Aromaterápia és Wellness - Testi és lelki kiegyensúlyozás az otthonában!

- Categories : Default

Mindig foglaltak vagyunk, stresszesek, ezernyi gondolattal és megoldandó dologgal, olyan szempontokkal, amelyek eléggé befolyásolnak minket, és amelyeket az utóbbi időben egyre intenzívebben érzünk. Folyamatos rohanásban vagyunk, és úgy tűnik, hogy az idő már nem elég arra, hogy elvégezzük, amit a napi napirendünkben javasolunk, ezért ritkán van egy pillanatnyi szünetünk, egy pillanat, amikor összeszedhetjük a gondolatainkat, mély levegőt vehetünk és ellazulhatunk. Egy fárasztó nap után, amint hazaérünk a saját kényelmünkbe, csak arra vágyunk, hogy kikapcsolódjunk és kikapcsolódjunk a mindennapokból. Mindenkinek megvannak a saját gondozási tabutémái és ritmusai, egy hobbija, amit minden alkalommal szívesen folytat, és ami ennél is több, különböző módjai vannak a mentális és fizikai egészségének megőrzésére.

Aromaterapie si Wellness

Ebben az értelemben, ha kellemes hangulatot szeretne teremteni otthonában, amely megfelel a hangulatának, és amely segít a különböző betegségek esetén, amelyekkel időnként szembesül, javasoljuk, hogy fedezze fel aromaterápia és wellness kategóriánkat, ahol különböző aromaterápiás diffúzorokat és termékeket talál, amelyek ideálisak a kényeztetéshez otthonának kényelmében. A következő sorokban tehát bemutatunk olyan terméket, amelyek ideálisak az egészség és a jó közérzet megőrzéséhez. Íme a termékek:

Himalája fürdősó - ez a termék ideális a test detoxizálására, miközben a relaxációban is ideális szerepet játszik. A himalájai sóval való fürdő elkészítése több szempontból is nagyon előnyös, nevezetesen: hatékony segédanyag a légúti betegségek kezelésében, fontos szer a megfázás tüneteinek enyhítésében, a bőr hidratálására, puhítására és regenerálására ideális természetes termék, és nem utolsósorban elképesztő relaxáló hatású termék.

Multifunkcionális masszázspisztoly - a hosszan tartó ülés, a megerőltetés, a stressz és a fáradtság mind fizikailag érezhető, ami elkerülhetetlenül izomfájdalomhoz és fokozott kellemetlenségekhez vezet. Ebben az értelemben és a pihentető és jótékony masszázs iránti akut igény miatt javasoljuk egy multifunkcionális masszírozó készülék beszerzését, amely ideális eszköz az izomfájdalmak és a hátfájás leküzdésére. Ezenkívül ez a masszázspisztoly a bőrre is jótékony hatással van, segít a bőr tónusának feszesítésében és a cellulitisz csökkentésében. A masszírozó 4 cserélhető fejjel van felszerelve, így a problémás területektől függően használhatja őket a legjobb eredmények elérése érdekében.

Aromaterápiás ultrahangos diffúzor - Az egyik legnépszerűbb és legkedveltebb relaxációs és wellness eszköz az aromaterápiás ultrahangos diffúzor. Ebben a készülékben illóolajokat hígíthatunk mind a helyiség levegőjének tisztítására, mind bizonyos tünetek és betegségek leküzdésére. egy ilyen készülék ideális az arcüreg irritáció leküzdésére és a nyálkahártya hidratálására, száraz köhögés esetén, a bőr hidratálására és a levegő párásítására, miközben finom és kellemes illatot biztosít a helyiségekben, ahol használják. Az aromaterápiás diffúzorban hígított megfelelő olajokkal erősíthetjük immunitásunkat és elháríthatjuk az esetleges megfázást, jelentősen csökkenthetjük a stressz-szintet és javíthatjuk az alvás minőségét. Ezen kívül a jógázó vagy meditáló emberek számára ez a készülék ideális hangulatot teremt a szórt fény és a kellemes szobahangulat révén.

Légtisztító - A városokban élő emberek egyre inkább érzik a környezetszennyezés káros hatásait, és ezért különböző légzőszervi megbetegedésekkel küzdenek, amelyeket egyre nehezebb megfékezni vagy leküzdeni. Ebben a tekintetben a légtisztító pontosan az a készülék, amelyre szüksége van ahhoz, hogy ionizálja a levegőt otthon, az irodában vagy más olyan helyeken, ahol jelentős időt tölt. Ez a légtisztító 4 különálló szűrőszinttel rendelkezik, és mindegyiknek fontos funkciója van, nevezetesen:

  • egy előszűrő megállítja a nagyobb részecskéket, például a port, a hajat és más szennyeződéseket;

  • HEPA-szűrő, amely eltávolítja a baktériumokat, vírusokat, gombákat és más, az ember számára láthatatlan részecskéket;

  • egy aktív szénszűrő eltávolítja a formaldehidet, a benzolt, a xilolokat, az illékony szénhidrogéneket és a kellemetlen szagokat, beleértve a cigarettafüstöt is;

  • a hideg katalizátoros szűrő semlegesíti a szén-monoxidot, a formaldehidet, a benzolt, a kénhidrogént és az ammóniát.

A készülék egy légionizátorral rendelkezik , amely negatív ionokat termel, amelyek megtisztítják a levegőt az allergénektől, így ideális az allergiában szenvedők számára.

Javaslatunk, hogy az Ön igényeinek megfelelő termékekkel valósítsa meg a kívánt pihenést és jó közérzetet, a Rademi.hu kínálatából pedig választhatja a Hinalaya természetes sót, amely ideális a méregtelenítő és pihentető fürdőkhöz, a diffúzorokat, amelyek tökéletesek az aromaterápiához az otthon kényelmében, valamint a légtisztítókat, amelyek biológiailag tiszta levegőt termelnek az egész család számára.

Share this content

Add a comment

 (with http://)

Föl