Live chat

Termékek listája márka szerint Activejet

Activejet

ACTIVEJET

A márka 2002-ben jelent meg a kereskedelmi forgalomban, és azóta a nyomtató-utánpótlás innovatív megoldásainak kifejlesztésén alapuló sikertörténet kulcsfontosságú része, az Activejet termékek pedig kiváló minőségük és nagy teljesítményük miatt egyediek.  Lengyelországban a kompatibilis nyomtatókészletek területén a legismertebb márka, a termékeladások és a márka ismertsége tekintetében pedig országos piacvezető, amit a különböző fogyasztói felmérések is újra és újra megerősítenek. BSI és TUV Rheinland tanúsítványokkal rendelkezik, amelyek mindkettő a gyártási folyamatokat ellenőrzi. 

Certificari ISO RIT Activejet

Márkaként az Activejet a márka növekedésének integrált, hosszú távú megközelítésére összpontosított, fenntartva a legmagasabb minőségi, innovációs és mérnöki színvonalat.

Húszéves története során a közép- és kelet-európai piacokon az eladási rangsorok élén végzett. A "Reseller IT" magazin által nemrégiben készített tanulmány szerint az Action SA piaci részesedése az ActiveJet gyártójaként 40%. Az Action SA mint ActiveJet gyártója minőséget jelent.

A termékpaletta az ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 és ISO 2800 nemzetközi minőségi szabványok szerint tanúsított irányítási rendszert alkalmaz. Az Activejet termékei független laboratóriumok minőségi tesztjeit nyerték el, és számos tanúsítványt kaptak, többek között a GRCI, az IPL és a RIT tanúsítványokat.

A vezető piaci pozíciót független felmérések is megerősítik: az IDC nemzetközi piackutató, elemző és tanácsadó cég szerint az Activejet az első számú márka az eladott nem OEM fogyóeszközök mennyiségét tekintve, mind a tintasugaras tintapatronok, mind a lézernyomtatók kompatibilis tonerkazettái és utántöltő készletei szegmensében.

A hosszú távú fejlesztési stratégia a minőségre és a termékek széles körű elérhetőségére összpontosít. A vállalat folytatja portfóliójának bővítését az irodai területen legkeresettebb terméktípusokkal, így megjelent a portfólióban egy sor fotópapír irodai termék, amelyek minősége versenyképes a fotópapírra szakosodott márkákkal.

Cartuse si hartie foto Activejet

Az irodai kiegészítők spektruma is folyamatosan bővült, az Activejet dokumentum- és kártyaaprító gépek kerültek piacra a belső információk biztonságban tartására, a rendkívül ellenálló PC billentyűzetek, egyszerű és elegáns kialakítással, amelyek tökéletesen alkalmasak arra, hogy hosszú ideig hatékonyak és teljesítőképesek maradjanak az irodai tevékenységekben.

A miniklímaberendezések és a légtisztítóval ellátott minihűtők kiegészítik az irodai elektronikát olyan speciális tisztítószerekkel együtt, mint az LCD-tisztító hab, a sűrített levegő a tisztításhoz, sőt a címkeeltávolító oldat stb. is.

Produse electronice Activejet

A termékválaszték minden diverzifikációja ugyanazon a minőségi elven alapul, amely fenntartja és megerősíti az Activejet márka státuszát az irodai tevékenységekre szánt termékek piacán, mivel a termékeket rendszeres teszteknek és ellenőrzéseknek vetik alá, hogy biztosítsák a legigényesebb végfelhasználók igényeit is.

Az Activejet márka aktívan hozzájárul a lengyel sport támogatásához és népszerűsítéséhez is. 2012-2013-ban a Legia Warszawa Fotball Club főszponzora volt. 2014 óta az Activejet a VERVA ACtivejet csapat stratégiai szponzora, amely egy profi kerékpáros csapat, amely részt vesz a leghíresebb versenyeken (Lengyel körverseny, Svájci körverseny, Cyclassic Hamburg).

Activejet sponsor al sportului polonez

Föl