Termékek listája márka szerint Folex

Folex

A Folex márka alapvető szakértelme az öntapadós nyomtatható fóliák és hőátadó papírok fejlesztése, létrehozása és befejezése, kiváló minőségű termékek különböző iparágak számára, teljes körű megoldások bármilyen preferenciának és igénynek megfelelően. A Folex hatalmas tapasztalattal és hosszú múlttal rendelkezik ezen a területen, és olyan egyértelmű értékeket képvisel, mint az integritás, a megbízhatóság, a minőség, az innovatív szellem és a felelősségtudat, mind a termékek, mind pedig különösen az ügyfelek felé.

A számos tevékenységi területen piacvezetőnek számító márka kizárólag saját svájci és németországi telephelyein

Folie autoadeziva printabila

 fejleszt és gyárt, miközben világszerte ismert termékeinek megbízhatóságáról és

minőségéről.

Az innovációra való törekvés hozta össze a márka vegyészekből, anyagtudósokból és alkalmazásmérnökökből álló szakértői csapatát, amelynek eredményeként világszerte nagyra értékelt innovatív termékek születtek.

Hartie transfer termic

A Folex márkájú termékek a legmodernebb modern berendezésekkel és felszerelésekkel készülnek, amelyek fontos szempontok a kiváló minőségű bevonatolás és befejezés szempontjából a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz. Emellett kísérleti gyártógépeket használnak, amelyek lehetővé teszik a gyors és rugalmas reagálást mind a volumenre, mind a vevői igényekre.

A Folex továbbá minden tevékenységét úgy tervezi meg, hogy a lehető legkörnyezet- és klímabarátabb legyen, ami azt jelenti, hogy e márkanév alatt fenntartható, kiváló minőségű, megbízható termékeket állít elő, minimális erőforrás-fogyasztással és bármilyen jellegű kibocsátással. Az irányítási rendszerek mindig biztosítják a szigorú európai és svájci környezetvédelmi törvények és előírások betartását.

Föl