Termékek listája márka szerint Biocomp

A BIOCOMP a legfontosabb romániai márka, amely az UV-C technológián alapuló fertőtlenítésre specializálódott. 30 éves tapasztalatával és szakértelmével az integrált biológiai biztonság és az aktív bioszennyezés-ellenőrzés koncepciójának kezdeményezője és megalkotója az emberi tevékenység bármely területén.

A BIOCOMP a leghatékonyabb integrált biológiai biztonsági rendszert kínálja a levegőben vagy a felületeken lévő mikroorganizmusok elpusztítására, és professzionális UV-C fertőtlenítő készülékeket forgalmaz különböző tevékenységi területek, például az orvostudomány, az oktatás, az állategészségügy, a kozmetika és a háztartás számára. Minden BIOCOMP termék az OSIM-nél bejegyzett saját védjegye alatt készül, és a biztonság, a működés és a használat legeredetibb elemeit mutatja be.

E márkanév alatt találunk professzionális UV-C készülékeket a levegő fertőtlenítésére emberek jelenlétében, felületfertőtlenítésre emberek hiányában, valamint speciális UV-C készülékeket, például személyes tárgyak vagy lábbelik fertőtlenítésére.

A BIOCOMP márka különböző teljesítményszinteken működő UV-C lámpákat gyárt, 8W, 15W, 2x15W, 18W, 30W, 2x30X, 55W, 2x55W, 60W, 120W, 220W fertőtlenítő készülékeket, valamint 440W vagy 600W-os lámpaváltozatokat nagy terekhez. 

A BIOCOM fertőtlenítő lámpák különböző felszerelési módokkal rendelkeznek, hogy a követelmények és igények széles körét lefedjék. Így, felszerelhetők:

  • mini állványonként, ideális kis területekre
  • mozgatható állványon, így bármilyen helyre áthelyezhető
  • a falra
  • a mennyezeten

Például ez a réshálós rendszerrel és fali rögzítéssel ellátott, 55 W-os UVC slim baktériumölő lámpa, akár 140 köbméter levegő sterilizálására is képes, így akár 3 méter magas, nagyméretű helyiségekbe is alkalmas. Költséghatékony, vékony, de akár 99,9%-os sikerrel pusztítja el a környezetben lévő mikroorganizmusokat, és a lámpa legnagyobb előnye, hogy emberek jelenlétében is használható.

A BIOCOMP az első olyan UVC fertőtlenítő készülékeket gyártó vállalat Romániában, amelyek sikeresen elpusztítják a levegőben és a felületeken lévő mikroorganizmusok 99,99%-át.

Ebben az értelemben a BIOCOMP baktériumölő lámpa az egyik legfontosabb beszerzést jelenti a különböző tevékenységi területeken a felületek és tárgyak fertőtlenítése céljából, és függetlenül a teljesítményüktől vagy a rögzítés módjától, a legmagasabb fokú fertőtlenítést, biztonságot és minőséget nyújtja.

A Rademi.hu webáruház a BIOCOMP termékek hivatalos romániai forgalmazója!

Föl