Termékek listája márka szerint ReTech

Retech

A Retech Technology International Limited 16 éves tapasztalattal rendelkezik a különböző nyomtatómárkákhoz való lézer tonerkazetták gyártásában, és világszerte az egyik vezető nyomtatókészlet-gyártó és -forgalmazó. Továbbá, mivel a nagy teljesítményű nyomtatók új modelljei folyamatosan megjelennek, a Retech minden alkalommal sikeresen dob piacra új típusú, a legújabb piaci kiadásokkal kompatibilis patronokat.

A Retech márka az évek során számos figyelemre méltó díjat, kitüntetést és kompetencia tanúsítványt gyűjtött össze, mint például az STMC tanúsítványt, amelyekkel a jól megérdemelt státuszt szerezte meg ezen a területen, és emellett világszerte elnyerte az ügyfelek elismerését. A teljes minőségellenőrzési folyamatot mind a kutatási, mind a fejlesztési tevékenységekben a legszigorúbb STMC-módszerek szerint végzik.

A márka által gyártott termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi szabványoknak, mivel a Retech különböző tesztelési környezeteket stimulál, mint például hő, páratartalom stb., és az ISO9001:2008 szabványnak megfelelően a gyártási folyamat minden egyes szakaszában hatékony eljárásokat dolgoznak ki a termékminőség-ellenőrzési rendszerre.

Cartus toner Retech

A tonerkazetták poralapúak (finom por), és lézernyomtatókhoz és többfunkciós nyomtatókhoz készülnek. Az ilyen típusú tonerkazetták alkalmasak irodai, jogi, nagy mennyiségű és kiváló minőségű nyomtatásra. Legyen szó fekete-fehér vagy színes nyomtatásról, a Retech márka olyan kompatibilis tonerkazettákat gyárt, amelyek a nyomtatási mennyiségtől függetlenül kielégítik a piac igényeit. Standard tonerkazetták és XL tonerkazetták a nagyobb nyomtatási kapacitás érdekében.

Ez a híres márka kompatibilis tonerkazettákat gyárt számos nyomtatóhoz, például Brother, Canon, Dell, Epson, HP, Konica Minolta, Kyocera, Lexmark, Oki, Philips, Ricoh, Samsung, Toshiba és Xerox nyomtatókhoz.

A Rademi.hu webáruházban kompatibilis tonerkazettákat vásárolhat az előző sorokban bemutatott nyomtatók és multifunkciós készülékek bármely típusához. Ez az üzlet a Retech termékek egyik közvetlen importőre és forgalmazója!

Föl