Elektromos kandallók és más fűtőberendezések

By : Melinda - Categories : Default

Elektromos kandallók és más fűtőberendezések

 

A hideg évszak egyre inkább érezteti jelenlétét. Ebben az időszakban egyik prioritásunk a meleg és barátságos környezet biztosítása. A hideg napok sokkal kellemesebbek lesznek, ha egy meleg teával, egy pihe-puha takaróval és egy meleg szobával fejezzük be őket. A  HŐSUGÁRZÓK ÉS ELEKTROMOS RADIÁTOROK kategóriában a hőforrások széles skáláját találja a hordozható radiátoroktól a kandallókig.

 

Elektromos fűtőtestek

semineu electric

Elektromos kandalló

 

Az elektromos kandalló nagyon jól utánozza a valódi kandalló lánghatását, így egyszerre szolgál hőforrásként és dekorációs elemként is. Az elektromos kandallók többféle kialakításban kaphatók, így könnyű kiválasztani az Ön dekorációjához legjobban illő kandallót. Az elektromos kandalló lehetővé teszi a hőmérséklet távvezérlését távirányítóval, és a kényelem és a pihenés élvezetét. Alkalmas mind a nappaliba, mind a hálószobába, éttermekbe, vendégházakba stb.

 

Elektromos fűtés

 

Az olajtüzelésű elektromos fűtőberendezések a legszélesebb körben használt hőforrások. Bár nehezebb felmelegíteni őket, de ha egyszer felmelegedtek, még kikapcsolás után is kellemes hőmérsékletet tartanak. Ha úgy dönt, hogy elektromos fűtőtestet vásárol, akkor javasoljuk, hogy olyan fűtőtestet válasszon, amely túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik.

radiator

 

Radiátor

 

A radiátorok kétféle típusúak, az egy ellenállásúak vagy kvarc- és halogénradiátorok. Az egy ellenállású radiátorok népszerűbbek az alacsony ár miatt, amit a piacon találunk, sikeresen melegítik az embereket akik hőáramlás irányában vannak, de nem képesek meleg környezetet teremteni az egész helyiségben. A kvarc- és halogénradiátorok sokkal nagyobb fűtési kapacitással rendelkeznek, mint az egyszerű ellenállású radiátorok, így sokkal magasabb hőmérséklet érhető el.

convector

Konvektor

 

A konvektor egy elektromos fűtőtesthez hasonlít, és belül fűtőelemekkel és keringtető csatornákkal van felszerelve. Ha egy helyiséget szeretne fűteni, akkor nagyobb konvektorra lesz szüksége, amely több helyet foglal el. De ha melegedni akarsz, egy kis konvektor is elegendő.

aeroterma

Aerotherm

 

A ventilátoros fűtőtestek hatékony alternatívát jelentenek a helyiség gyors felfűtésére, mivel a levegő konvekciója kényszerített, így állandó hő tartható fenn. A ventilátoros fűtőtestek azonban zavaróak lehetnek azok számára, akiknek problémáik vannak a légáramlással.

 

 

A fűtőtest kiválasztása

Ha fűtőkészüléket vásárol, néhány dolgot figyelembe kell vennie a helyes választás során. Először is pontosan tudnia kell, hogy mire szeretne egy elektromos fűtőberendezést. Ha nem egy helyiséget, hanem magát szeretné fűteni, akkor vásárolhat radiátort vagy egy kis légfűtést. Ha egy helyiséget szeretne fűteni, akkor nagyobb méretű és teljesítményű hőforrásra van szüksége.

Nagyon fontos, hogy egy ilyen készülék kiválasztásakor figyeljünk a részletekre. Lényeges részlet a túlmelegedésvédelmi funkció, amely sokkal biztonságosabbá teszi a készüléket. Egy másik fontos szempont a teljesítmény- vagy hőmérsékletfokozat beállításának lehetősége a teljes ellenőrzés érdekében.

Egy elektromos fűtőtest nagyszerű lesz kevésbé fűtött vagy akár fűtetlen helyeken.

 

Share this content

Add a comment

 (with http://)

Föl