ProCart® Elektromos kerékpár csengő, 4 dal, 6 LED, vezérlő, kormányra szerelhető

ProCart® Elektromos kerékpár csengő, 4 dal, 6 LED, vezérlő, kormányra szerelhető

A termék megvásárlásával akár 156 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 156 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 31 Ft.

ProCart® Elektromos kerékpár csengő, 4 dal, 6 LED, vezérlő, kormányra szerelhető

1 568 Ft
Adóval együtt
Nincs raktáron Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
ProCart® Elektromos kerékpár csengő, 4 dal, 6 LED, vezérlő, kormányra szerelhető
Adóval együtt
Confirma Confirma

Rendőrségi sziréna csengő, 4 dal, vezérlő

A kerékpárcsengő egyedi tervezésű, rendőri típusú, alkalmas arra, hogy érezhesse jelenlétét a forgalomban. 4 különböző dallal rendelkezik, amelyekkel veszély esetén figyelmeztetheti a körülötte lévőket. A csengőnek nagyon fontos szerepe van, mivel olyan módszer, amely gyakran kijuttathat minket extrém helyzetekből.

A nagyobb kényelem érdekében a csengőhang azonnal kiválasztható a vezérlő megfelelő gombjának egyszerű megnyomásával. Élvezze a biztonságot, amikor kerékpározással lazít.

6 LED-del felszerelt, biztonságos séta

A kerékpározás néha igazi kaland lehet, ezért szükséges, hogy csengő legyen kéznél. A fokozott biztonság kedvéért a csengőnek 6 beépített hideg fehér LED-je van, amelyek villogni fognak, így sokkal könnyebben látható a forgalomban. A csengő a kinti időjárástól függetlenül használható, így esős nap esetén, amikor a láthatóság jelentősen csökkenhet, a forgalom résztvevői könnyedén észrevehetik Önt az erős fényű LED-eknek köszönhetően.

A csengő szükséges kiegészítő, függetlenül attól, hogy milyen gyakran használjuk a biciklit. Akár a biciklit használjuk kikapcsolódásra, akár a mindennapokban az utazás eszköze, a biztonságról is gondoskodni kell. Ennek a csengőnek az az előnye, hogy két jelzési móddal rendelkezik, nevezetesen a hangjelzéssel és a fényjelzéssel.

Kormányrögzítés, AA elemű tápegység

A csengőt és a vezérlőt is nagyon könnyű felszerelni a kormányra, köszönhetően a rendelkezésükre álló rögzítőkapcsoknak. A rögzítéshez nem szükséges további tartozékokat használni. Bármilyen típusú kerékpárra felszerelheti a csengőt, praktikus és hasznos kiegészítő, függetlenül attól, hogy hegyi sétákra vagy napi tevékenységek megoldására használja-e a biciklit.

A klasszikus csengőhangokhoz képest ennek a csengőhangnak sokkal kényelmesebb a használata, és az előállított hang sokkal erősebb.

Specifikációk:

- 6 db villogó fénydiódával van felszerelve;

- világos színű LED-ek hidegfehérek;

- 4 különböző dallal ellátva;

- integrált vezérlővel rendelkezik a csengő és a LED fény számára;

- 2 AA elemmel működik, a csomagolás nem tartalmazza;

- használható a kinti időjárástól, vízállóságtól függetlenül;

- tökéletesen utánozza a rendőrségi szirénát;

- piros-fehér-kék szín.

JY-325

Adatlap

Szín
Többszínű
Kerékpár terméktípus
Kürt világítással
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl