Live chat
ProCart® Mechanikus kerékpár vezetékes sebességmérő, analóg visszaállító sebességmérő, kábel 86 cm

ProCart® Mechanikus kerékpár vezetékes sebességmérő, analóg visszaállító sebességmérő, kábel 86 cm

A termék megvásárlásával akár 276 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 276 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 55 Ft.

ProCart® Mechanikus kerékpár vezetékes sebességmérő, analóg visszaállító sebességmérő, kábel 86 cm

2 766 Ft
Adóval együtt
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
ProCart® Mechanikus kerékpár vezetékes sebességmérő, analóg visszaállító sebességmérő, kábel 86 cm
Adóval együtt
Confirma Confirma

Mechanikus sebességmérő, legfeljebb 60 km

Mechanikus sebességmérőt használva a kerékpár számára a sebességet nagyon könnyű lesz irányítani, a sebességváltást pedig intuitívabban. Ez a sebességmérő képes mérni a sebességet 0 km / h-ról 60 km / h-ra. Ugyanakkor a futásteljesítmény a percenkénti fordulatok számát is jelzi.

A készülék pontosan jelzi az utazás sebességét, miközben fokozottabb irányítást élvez a kerékpár felett. A sebesség figyelemmel kísérésével javíthatja fizikai állapotát és növelheti sebességét.

Könnyű és gyors telepítés, vezetékes futásteljesítmény

A mechanikus sebességmérő egy tárcsából, egy kábelből és egy meghajtó kerékből áll. Az állandó sebességméréshez szükséges, hogy a kerék mindig érintkezzen a kerékfedéllel. A sebességmérő a kerékpár bal és jobb oldalára egyaránt felszerelhető, az Ön preferenciáitól függően.

A kerékpáros sebességmérő könnyen és gyorsan telepíthető, különösebb képzettség nélkül. A mérőt egy kábel hajtja, amelyet az első kerékagyhoz kell csatlakoztatni, közvetlenül a villa mögött. A kerékpár mechanikus sebességmérője energiává alakítja a mozgó kerék impulzusait, így megjelenítve a mozgás sebességét és a percenkénti fordulatszámot.

Gazdaságos sebességellenőrzés, vízálló

A mechanikus sebességmérő előnyös és gazdaságos alternatíva a sebességszabályozással, ha kerékpárral közlekedünk, összehasonlítva az elektromos megtett sebességgel, amely tápellátást igényel. Így a mechanikus sebességmérő alkalmazásával nem merülnek fel további költségek, és nem áll fenn annak kockázata, hogy az energia kifogy. Kompatibilis bármilyen típusú kerékpárral és szilárd, vízálló felépítésű.

Az utazás során különféle kihívásokkal találkozhat, például időjárási viszonyokkal, de egy igazi kerékpáros számára ez a szempont nem jelent problémát. A vízálló szerkezet miatt az eső nem befolyásolja a sebességmérő működését. A kerékpáros sebességmérőt bárhol, a kinti időjárástól függetlenül, gond nélkül felhasználhatja. Egyszerű kialakítású, tökéletesen illeszkedik minden kerékpárhoz.

Specifikációk

- a kerékpár mechanikus sebességmérő;

- a sebesség és a percenkénti forgás analóg típusú megjelenítése;

- a sebességmérő visszaállítható;

- a mért sebességtartomány 0 - 60 km / h;

- jelzi a percenkénti forgások számát;

- bármilyen típusú kerékpárhoz alkalmas;

- kiváló minőségű anyagból, alumíniumból és ABS-ből készül;

- kábelhossz 86 cm;

- méretek 11x8x8 cm;

- fekete futásteljesítmény színe.

JY-093

Adatlap

Szín
Fekete
Működési mechanizmus
Mecanic
Kerékpár terméktípus
Kilometraj
Funkciók száma
Sub 3
Csatlakozás
Vezetékes
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl