Karácsonyi műfenyő optikai szállal, egy tökéletes választás az ünnepekre

By : Melinda - Categories : Default

Elkezdődött a visszaszámlálás karácsonyig, így hamarosan megkezdődik a roham a legszebb fenyő megvásárlására. Ha idén olyan fenyőt szeretne, amely kiemelkedik a többi közül, akkor a tökéletes választás az optikai szálas műfenyő vagy a LED-es műfenyő.

Miért válasszon optikai szál vagy LED-es fenyőt? 

Az egyszerű műfenyőkkel összehasonlítva az optikaiszál vagy LED-es fennyő jelentős előnnyel jár, nevezetesen a beépített fényekkel, amelyekkel megspórolhatja a fényinstalláció megvásárlását. A megtakarított pénz mellett, ami nagy előny, a beépített fények egyenletesen oszlanak el, így a fa fényei gazdag megjelenést biztosítanak.

 

Csak dekorációra van szüksége! Valószínűleg mindig is küzdöttél azzal, hogy a fenyőn lévő installációt úgy rendezd el, hogy a lehető legjobban nézzen ki, és a lehető legegyenletesebben világítson. Nos, ezt a problémát elfelejtheti egy műfenyővel. Mindössze annyit kell tennie, hogy elhelyezi a díszeket a fenyőn, és csatlakoztatja a hálózathoz. Ezeknek a fenyőknak a szépsége és a piacon kapható széles választék segít a mesebeli karácsonyi dekoráció létrehozásában.

Az optikai szál és a LED-es fenyők közötti különbség 

száloptikás fenyők ágainak tetején színes száloptikai fürtök vannak, amelyek dús és egyenletes fényt adnak a fenyő teljes felületén. A műfenyők rugalmas ágai lehetővé teszik, hogy tetszés szerint állítsuk be őket. Mivel az optikai szál technológia nagyon hatékony, az energiafogyasztás jelentősen csökken a hagyományos berendezésekhez képest. Ez a LED-fenyőkra is igaz. A LED-fenyők ágainak tetején egy LED-izzó található, amely különböző színekben világíthat, és az eredetiség jegyében a LED-hez egy pehely vagy bármilyen más alakzat is csatlakoztatható

A  SZÁLOPTIKÁVAL FELSZERELT FENYŐK kategóriában biztosan megtalálja a keresett fenyőt. Az alábbiakban néhány javaslat az idei fenyőre.

PROCART® MŰFENYŐ, SZÁLOPTIKÁVAL ÉS LED-EKKEL MEGVILÁGÍTVA, 210 CM, TÖBBSZÍNŰ

brad

PROCART® MŰFENYŐ, SZÁLOPTIKA ÉS LED VILÁGÍTÁS, MAGASSÁG 180 CM, ÖSSZECSUKHATÓ FÉM TARTÓ

brad cu fibra optica

PROCART® MŰFENYŐ, SZÁLOPTIKÁVAL ÉS HÓPELYHEKKEL, 180 CM, TÖBBSZÍNŰ FÉNYEK

Brad artificial

Share this content

Add a comment

 (with http://)

Föl