• -30%
ProCart® UVC baktériumölő lámpa, 150W, hordozható, mozgatható karral, időzítő és távirányítóval, felületi sterilizálás, 120 nm

ProCart® UVC baktériumölő lámpa, 150W, hordozható, mozgatható karral, időzítő és távirányítóval, felületi sterilizálás, 120 nm

A termék megvásárlásával akár 14910 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 14910 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 2 982 Ft.

ProCart® UVC baktériumölő lámpa, 150W, hordozható, mozgatható karral, időzítővel és távirányítóval, felületi sterilizálás, 120 nm

149 103 Ft Mentés 63 000 Ft
212 103 Ft
Adóval együtt
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
ProCart® UVC baktériumölő lámpa, 150W, hordozható, mozgatható karral, időzítő és távirányítóval, felületi sterilizálás, 120 nm
Adóval együtt
Confirma Confirma

ProCart® UVC baktériumölő lámpa, 150W, hordozható, mozgatható karral, időzítővel és távirányítóval, felületi sterilizálás, 120 nm

Baktericid fertőtlenítés 150W UVC fényű, germicid és virucid hatású felületekre

A baktericid lámpa biztosítja a teljes fertőtlenítést, amelynek erős csíraölő és virucid hatása van a nagy teljesítményű 150W UVC cső miatt, amely ezen a felületen hat. A cső nagy teljesítménye kivételes szövetségesévé teszi a tiszta és steril környezet fenntartását akár 120 négyzetméteres helyiségekben is, mivel alkalmas orvosi rendelőkre, klinikákra, szalonokra, irodákra stb.

Sterilizálja és megsemmisíti a mikroorganizmusokat 99,9% hatékonysággal

Az UVC-sugárzás kis hullámhosszú, 254 nm-es erőteljes és gyors hatással van a mikroorganizmusok DNS- és RNS-szerkezetére, ezáltal aktiválja és megállítja azok szaporodását. A hatás a megnövekedett hatékonyságnak felel meg, mivel a helyiségek 99,9% -os fertőtlenítését és sterilizálását biztosítják.

A hordozható lámpa virucid és csíraölő hatású 120 nm-es nagy felületre

A lámpa további előnye, hogy hordozható, ezért a mozgatása kényelmes és bárki által könnyen elvégezhető. A lámpatestre helyezett fém fogantyú, valamint az ütközővel ellátott forgókerekek biztosítják, hogy a lámpát az Ön számára megfelelő helyen rögzítse.

A nagy 150W teljesítményű lámpa biztosítja a nagy terek fertőtlenítését. A 120 nm-es, nagy helyiségeket steril állapotban könnyű karbantartani.

A teljesen fém test és a robosztus szerkezet ellenálló termékké alakítja, és ugyanakkor kényelmesen tárolható, a kompakt méreteknek köszönhetően, 25x25x85 cm.

Időzítő és távirányító a kényelmes távirányítás érdekében

A közvetlenül a fémtestre, a lámpa aljára helyezett időzítő és a távirányító segít kényelmesen irányítani, elkerülve a káros UVC sugárzásnak való kitettséget. A távirányítót a csomagban található 23A típusú elem táplálja.

 Így 3 sterilizálási lehetősége van:

- 15 perc 0–60 nm közötti felületekre

- 30 perc 61–80 nm közötti felületekre

- 60 perc 80–120 nm közötti felületekre

Tápegység, kompakt forma, amely nem foglal sok helyet

A csíraölő lámpa a 220 V-os hálózat tápellátásával működik, és tápkábellel rendelkezik. Egyszerű kialakítású, hangsúlyt fektetve a mindössze 25x25x85 cm méretű kompakt formára, valamint az ultraibolya sugárzásnak ellenálló anyagokra. A kvarccső élettartama több mint 8000 óra.

Figyelem! Használat közben tilos emberi vagy állati személyzetet jelenlet a helyiségben! Kerülje a közvetlen szemkontaktust a lámpával, és ne tegye ki a bőrt a sugárzásnak!

A lámpa bekapcsolásához először be kell állítania az időzítőt a kívánt időtartamra. Csak ezután nyomja meg a távirányító Be / Ki gombját, amely azonnal bekapcsol.

Jellemzők:

Teljesítmény 150W                        
Sterilizáló felület 120 nm
Felszerelés Hordozható
Táplálás 220V
Sterilizációs idő 15 /30 / 60 perc
Cső Quartz
A pinek száma 4 pin
Méretek 25x25x85 cm
Szín fehér

UVROT150W

Adatlap

Fedett terület
120 nm
UV fényerő
150 W
UV lámpa típusa
Hordozható
Állványon
Ozonizálás
Nem
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl