ProCart® Professzionális HVAC UVC tisztító, 10W, ipari légkondicionáló berendezés, fertőtlenítés 2500m3 / h

ProCart® Professzionális HVAC UVC tisztító, 10W, ipari légkondicionáló berendezés, fertőtlenítés 2500m3 / h

A termék megvásárlásával akár 4600 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 4600 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 920 Ft.

ProCart® Professzionális HVAC UVC tisztító, 10W, ipari légkondicionáló berendezés, fertőtlenítés 2500m3 / h
46 004 Ft
Adóval együtt
Nincs raktáron Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
ProCart® Professzionális HVAC UVC tisztító, 10W, ipari légkondicionáló berendezés, fertőtlenítés 2500m3 / h
Adóval együtt
Confirma Confirma

Professzionális UVC tisztító légkondicionáló berendezéshez

A légkondicionálókon keresztül kapcsolatba léphetünk különféle légbetegségekkel, például megfázással. A beltéri levegő minőségének javítása érdekében használhatunk egy technológiát alkalmazó légtisztítót. A HVAC rendszerben az UV fény képes az élő mikroorganizmusok akár 90% -át is elpusztítani amelyek a tekercsekben és a légcsatornákban élnek és fejlődnek, a tisztító helyzetétől függően.

Ez a professzionális légsterilizáló készülék ultraibolya fénytechnológiát alkalmaz, rövid UVC hullámokat bocsát ki, amelyek inaktiválják a levegőben terjedő kórokozókat és más mikroorganizmusokat, például penészeket, baktériumokat vagy vírusokat. A professzionális légtisztítónak az a végső hatása, hogy csökkenti a helyiségben lévő légszennyező anyagokat, így steril és tiszta környezetet élvez, ami előnyös az egészségre.

A tisztító jelentősen hozzájárul a légzőrendszer egészségének javításához anélkül, hogy a légkondicionáló rendszerek csatornáiból baktériumokat engedne a helyiségbe. A levegőben sok olyan részecske található, amely káros a légzőrendszer egészségére, és a por vagy pollen allergia okozta kellemetlenségek kiküszöbölhetők a termék használatával.

Nagy sterilizálási kapacitás 2500m3 / h, biztonságos használat

A készülék magas, 96,3% -os légsterilizálási képességgel rendelkezik, a kezelt levegő 2500 köbméter / órás áramlással rendelkezik. A tisztító 10 wattos teljesítményű, és kifejezetten a szobák levegőjének sterilizálására lett kialakítva. A lámpa élettartama akár 9000 óra, és nagyon sokáig használható.

A tisztítót nyitott vagy rövidzárlati védelemmel látják el, ezáltal jelentősen csökkenti annak elektromos meghibásodási arányát, ugyanakkor biztonságos termék is. A készülék anti-interferencia elektronikus előtétet használ, és fel van szerelve egy jelzőfénnyel, amely lehetővé teszi a működési mód és a központi elektromos alkatrészek figyelemmel kísérését.

Fotokatalizátor és UVC, működési elv

A professzionális UVC légtisztító a leghatékonyabb módszer a mikroorganizmusok és kórokozók DNS-szerkezetének elpusztítására és módosítására. A baktériumok azonnal megsemmisülnek, vagy nem képesek szaporodni. Az UVC fény jól ismert fény, amelynek baktériumölő hatása van a C hullámhosszú UV fény kibocsátása miatt.

A kibocsátott UVC hullámhossz 253,7 nm, így hatékonyan sterilizálja és fertőtleníti a helyiség levegőjét. Amikor a levegő belép az eszközbe, a fotokatalitikus reaktorban lévő fotokatalizátor a kibocsátott UVC-sugárzás alatt aktiválódik, ami oxidációs bomlási reakcióhoz vezet, ezáltal O2 szuperoxid-ionokat képez, és elpusztítja a baktériumok és vírusok sejtmembránját.

Jellemzők:

- professzionális tisztító légkondicionáló berendezéshez;

- UVC technológiát alkalmaz, nagyon hatékony a sterilizálásban és a fertőtlenítésben;

- 10W tisztító teljesítmény;

- a kezelt levegő áramlása 2500 m3 / h;

- sugárzás rövid hullámhosszal, 253,7 nm;

- elpusztítja és módosítja a mikroorganizmusok és kórokozók DNS-szerkezetét;

- sterilizálja és fertőtleníti a helyiség levegőjét, hozzájárul a légzőrendszer egészségének megőrzéséhez;

- megakadályozza a baktériumok és vírusok szaporodását;

- a tisztítót beltéri használatra szánják;

- a cső élettartama legfeljebb 9000 óra;

- a sterilizálási arány ≥96,3%;

- a folmardelhid eltávolítási aránya 38,8% (Ih);

- használható irodákban, konferenciatermekben, nyilvános helyiségekben vagy otthon;

- biztonságos használat, nyitott áramkör vagy rövidzárlat elleni védelem, csökkentve az elektronikus meghibásodások arányát;

- üzemi hőmérséklet 0-40 Celsius fok;

- relatív páratartalom ≤85%;

- szénből és acélból készült, nagyon ellenálló;

- a termék súlya 1,2 kg;

- méretek 140x60x305 mm.

RZUVA2000VH4

Adatlap

Fedett terület
10 mp
UV fényerő
10 W
UV lámpa típusa
Fali
Ozonizálás
Nem

Letöltés

Purificator aer RZUVA2000VH4

Letöltés (471.64k)
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl