PROCART Hordozható elektromos porlasztó, 550W

PROCART Hordozható elektromos porlasztó, 550W

A termék megvásárlásával akár 822 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 822 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 164 Ft.

Hordozható elektromos porlasztó akkumulátoros szórópumpához, 550W, maximális fordulatszám 9000 rpm, fogantyú, ON/OFF kapcsoló, kék színű

8 227 Ft
Adóval együtt
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
PROCART Hordozható elektromos porlasztó, 550W
Adóval együtt
Confirma Confirma

Hordozható elektromos porlasztó, 550W

A hordozható elektromos szórópumpás permetezőt arra használják, hogy vizet és különböző anyagokat szórjanak és permetezzenek a növényekre otthon vagy a kertben. Nagy teljesítményű ventilátorának köszönhetően képes a növényeket a levelek mögé permetezni, ahol a kártevők megbújnak, így befolyásolva és eltávolítva a petéiket.

Nagy teljesítményű, 550 W-os motorral van felszerelve, amely hatékony működést és nagy teljesítményt biztosít használat közben. Ez lehetővé teszi a porlasztó zavartalan működését és az anyagok hatékony permetezését.

A porlasztó felszerelhető 12V-os (10-12A) lítium akkumulátorral, amely használat közben állandó és megbízható ellátást biztosít. A lítium akkumulátorok nagy energiatároló kapacitásukról ismertek, és könnyebbek és kompaktabbak, mint más típusú akkumulátorok. Az akkumulátor nem tartozék.

Az akár 3 méteres permetezési távolságnak köszönhetően a porlasztó széles és egyenletes lefedettséget biztosít a kezelt felületeken. Ez különösen hasznos a nagy területeken vagy kertekben végzett munkáknál.

A porlasztó maximális fordulatszáma 9000 fordulat/perc, így az anyagok gyorsan és hatékonyan oszlathatók el. Ez a nagy sebesség biztosítja az egyenletes permetezést és az anyagok pontos eloszlását. 

A fenti tulajdonságok mellett ezt a porlasztót úgy tervezték, hogy hordozható és könnyen használható legyen, lehetővé téve a felhasználó számára a zökkenőmentes munkavégzést és a munkaterületen való könnyed mozgást.

Specifikációk:

- elektromos porlasztó;

- nagy hordozhatóság;

- akkumulátoros szórópumpákhoz tervezték;

- 550W teljesítmény;

- 2-3 méteres permetezési távolság;

- maximális fordulatszám 9000 rpm;

- maximális szélsebesség 14-16 m/s;

- ködhang 90-95DB;

- a fúvóka cserélhető;

- ON/OFF kapcsoló;

- vízkifolyó gomb;

- fogantyú;

- maximális áram 5,5A;

- kék színű.

BLOWER

Adatlap

Kertészkedés termék típus
Elektromos porlasztó
Permetező szivattyú
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl