• Új
PROCART Univerzális kerék irodai székekhez, forgatható, szilikon, csendes, 3 hüvelyk, fekete

PROCART Univerzális kerék irodai székekhez, forgatható, szilikon, csendes, 3 hüvelyk, fekete

A termék megvásárlásával akár 131 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 131 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 26 Ft.

Univerzális szilikon kerék, forgatható, csendes, 3 hüvelykes, fekete, alkalmas a legtöbb irodai vagy játékszékhez, kocsihoz stb.

1 314 Ft
Adóval együtt
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
PROCART Univerzális kerék irodai székekhez, forgatható, szilikon, csendes, 3 hüvelyk, fekete
Adóval együtt
Confirma Confirma

Univerzális kerék irodai székekhez, forgatható, szilikon, csendes, 3 hüvelyk, fekete

Az univerzális szilikonkerék egy sokoldalú és tartós tartozék, amelyet különböző mobil berendezésekhez, például kocsikhoz, székekhez, bútorokhoz, ipari berendezésekhez vagy más mobil szerkezetekhez használnak. A 3 hüvelyk (kb. 7,6 cm) átmérőjű ilyen kerék a legtöbb irodai és játékszékhez illeszkedik, és könnyen, további szerszámok nélkül felszerelhető.

A kiváló minőségű szilikonból készült kerék sima és csendes gördülést biztosít a különböző felületeken, minimalizálja a zajt és megvédi a padlót a karcolásoktól. A szilikon kopásálló, hosszú élettartamot és ellenállást biztosít a legkülönbözőbb körülményeknek, többek között a kemény vagy érdes felületeknek.

Teljes forgási mechanizmussal (360 fok) van ellátva, amely minden irányban zökkenőmentes mozgást tesz lehetővé, kiváló manőverezhetőséget biztosítva. A telepítés is egyszerű, mivel könnyen összeszerelhető, nem igényel speciális szerszámokat vagy szakértelmet. Egyszerűen távolítsa el a régi kerekeket, és helyezze be a helyükre az új kerekeket.

Specifikációk:

- univerzális kerék;

- forgatható;

- csendes futás;

- gyors és egyszerű telepítés;

- alkalmas a legtöbb irodai vagy játékszékhez, kocsihoz stb;

- 3 hüvelyk átmérőjű (kb. 7,6 cm);

- vastagsága 24 mm;

- szilikon anyag;

- fekete színű.

SH-009B
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl